Ücretsiz E Ticaret Sitesi Avantajları Nelerdir?

sosyal medya takvimi planlamak

Ücretsiz e ticaret sitesi avantajları, online alışveriş dünyasına adım atmak isteyen satıcıların ve girişimcilerin aklında bulunan sorulardan biridir.

Eticaret.com, sektöründe kullandığı teknolojik sistemler sayesinde, sahip olduğu free paket içinde şunları teklif etmektedir:

  1. Yazılıma Yatırım Yapmanız Gerekmez
  2. Ödeme Entegrasyonları Yer Almaktadır
  3. Yazılım Güncellemeleri Bulunur
  4. Eğitim Dokümanları Mevcuttur
  5. Yükseltmek Mümkündür

Bu bakımdan e-ticarete güzel bir başlangıç yapmanız sağlanır. Ücretsiz e ticaret sitesi avantajları göz önünde bulundurulduğunda süreç oldukça kolaydır.

İlgili Rehber: E-ticaret Sitesi Kurmak için Gerekenler

Yazılıma Yatırım Yapmanız Gerekmez

Eğer e-ticaret sitesi açmak istiyorsanız belirli bir miktar meblağ gerekir. İster hazır paketleri seçin isterseniz sıfırdan oluşturun bu mevcuttur. Ücretler standart olmayıp paketlerin içeriklerine, müşterilerin isteklerine göre değişir.

Ancak ücretsiz e ticaret sitesi avatantajları sayrsinde bu şekilde değildir. Eticaret.com tarafından size sunulan free paket, adından da anlaşılabileceği üzere bir yatırım yapmanızı gerektirmez. Ayrıca komisyon, ekstra masraf, sürpriz ödeme de yer almaktadır. İçinde,

  1. Yazılım güncellemeleri,
  2. Anlaşmalı kargo fiyatları,
  3. Kullanıma hazır tema şablonları,
  4. Kapıda ödeme/havale ile ödeme,
  5. 1 adet ödeme sistemi entegrasyonu,
  6. Eğitim dokümanları,
  7. 100 GB yıllık trafik/sunucu kullanımı,
  8. 25 adet ürün ekleme,

Opsiyonları yer almaktadır.

Ödeme Entegrasyonları Yer Almaktadır

Eğer e-ticaret sitesi oluşturmak istiyorsanız, sıfırdan oluşturmak mümkündür. Ancak bu durumda gerekli olan entegrasyonlar size bir paket halinde sağlanmaz. Aksine tek tek oluşturulur. Bu maliyeti arttırdığı gibi kısa süreli çözüm de sunmaz.

Ancak hazır e-ticaret paketleri bu şekilde değildir. İçerisinde ödeme entegrasyonları yer aldığı için uygun fiyata çözümlere sahiptir. Her ne kadar ücretsiz e ticaret sitesi avantajları içinde bunların olmayacağı düşünülse de Eticaret.com size bunu da teklif etmektedir.

Bu bakımda size 1 adet ödeme sistemi entegrasyonu sunmaktadır. Böylece e ticaret platformunuz verimli bir şekilde kullanım görür. Bunun yanı sıra kapıda ödeme ve havale ile ödeme opsiyonları da mevcuttur.

Tüm bunlar sayesinde Eticaret.com tarafından size sunulan ücretsiz e ticaret sitesi avantajları verimli bir kullanım oluşturur.

Yazılım Güncellemeleri Bulunur

E ticaret siteleri karmaşık bir yapıya sahiptir. Zira bünyesinde mevcut olan farklı entegrasyonlar vardır. Bunların her zaman güncel tutulması hem müşterileriniz hem de sizin için büyük bir öneme sahiptir.

Ücretsiz e ticaret paketlerinde yazılımların güncellenmeyeceği düşünülse de bu şekilde değildir. Eticaret.com tarafından size sunulan ücretsiz e ticaret sitesi avantajları ndan biri de yazılım güncellemeleridir. Yazılım güncellemelerinde profesyonel çözümler taşır.

Bu sayede tüm siteyi hem sizin hem de müşterilerinizin verimli bir şekilde kullanması sağlanır. Aynı zamanda güncel yazılımlar sayesinde siteniz her zaman sorunsuz ve hızlı bir şekilde yararlanılır.

Eğitim Dokümanları Mevcuttur

E-ticaret dünyasına yeni adım atacak bir işletme ya da girişimci, özellikle daha önce bir internet sitesi kullanmamışsa birçok şeyi bilmeyecektir. Ayrıca daha önce web sitesi yönetmişse bile e-ticaret platformu tamamen farklıdır. Kişilerin bu kapsamda bilmesi gereken pek çok ayrıntı vardır.

Bunları bilmeden siteyi kullanmak birçok hata yapılmasına yol açar. Bu da sitenizden olumsuz sonuçlar almanıza neden olur. Bunu önlemek istiyorsanız öncesinde eğitimlerden yararlanılması önerilir.

Eticaret.com, size sunduğu free paket içerisinde eğitim dokümanları da önermektedir. Bunları inceleyerek adım attığınız sektör hakkında birçok detayı daha yakından görürsünüz. Böylece attığınız tüm adımları doğru bir şekilde planlamış olursunuz.

Yükseltmek Mümkündür

Ücretsiz e ticaret sitesi bir nevi başlangıç seçeneği sunar. Böylece girdiğiniz sektörü yakından tanımanız ve tecrübe etmeniz önerilir. Özellikle ilk kez e-ticaret sitesi açıyorsanız, böylece ürün eklemenin nasıl olduğunu ve diğer detayları görmeniz mümkündür.

Ancak siteniz büyümeye başladıkça ücretsiz seçenekler doğal olarak yetersiz gelecektir. Bu süreçte Eticaret.com, uygun fiyatlı paketler ile sitenizi desteklemeye devam eder. Ayrıca bu kapsamda önerilen midi, free artı şu özellikleri sunar:

  1. Alan adı
  2. 100 adet ürün ekleme
  3. 1000 GB yıllık trafik/sunucu kullanımı
  4. Ticket destek hattı
  5. Özel SSL sertifikası
  6. Günlük yedekleme

Eğer midi paket de bir süre sonra yetersiz gelmeye başlamışsa maksi paket de yer almaktadır. Bu kapsamda midi özelliklerine ek olarak,

  1. 200 adet ürün ekleme,
  2. Premium tema seçenekleri,
  3. Tema düzenleme editörü,
  4. Blog modülü,
  5. Hediye çeki sistemi,
  6. 2000 GB yıllık trafik/sunucu kullanımı,
  7. Ticket + telefon destek hattı,
  8. Sınırsız ödeme sistemi entegrasyonu,

Seçenekleri yer almaktadır. Böylece eticaret.com sitenizi büyüme sürecinde desteklemeye devam eder. Üstelik yükseltme işlemleri hızlı bir şekilde, sorun olmadan istediğiniz zamanda gerçekleştirilebilir.

Eticaret.com tarafından ize sunulan ücretsiz e ticaret sitesi avantajları sayesinde başarılı bir şekilde online alışveriş dünyasına ilk adımı atmanızı sağlar. Gelişmiş özellikleri ile başlangıç seviyesindeki tüm gereksinimlerinize aradığınız hızlı çözümleri sunar. Böylece ilk adımda da e ticaretten daha iyi sonuçlar alınacaktır.

Diğer Yazılar

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret dünyasında müşterilerin satın alma kararlarını etkileyen faktörlerin başında, ürün yorumları geliyor. İnternetten alışveriş yapan kullanıcıların ilk incelediği detaylardan biri daha önce üründen satın almış kişilerin verdikleri puanlar ve yorumları oluyor. Müşteri yorumları, güveni kazanma, satışları artırma ve marka imajını güçlendirme açısından büyük önem taşıyor. Sattığınız ürünleri doğru şekilde gösterdiğinizden emin olarak müşterilerle olan iletişiminizi…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret sitelerinin yüksek satışlar yaparak başarılı olması için müşteri memnuniyetini sağlayarak iade sayılarını azaltmak büyük önem taşıyor. Müşterilerin ürünleri iade etme oranı memnuniyetleri ile paralel olarak seyrettiğinden iade sayılarını azaltmak büyük oranda memnun müşterilere sahip olmaktan geçiyor. İade sayılarını azaltmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için kullanılabilecek bazı yöntemler bulunuyor.  Bu yöntemlerin başında adil ve şeffaf…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret indirim kuponları sayesinde müşterilere çeşitli avantajlar sunarak satışları artırabilirsiniz. Kupon stratejileri, müşterilerin alışveriş yapma motivasyonunu artırmak, sadakat oluşturmak ve yeni müşteriler çekmek için çok önemlidir. Satış arttırma taktikleri arasında başı çeken indirim kuponları ile özel teklifler oluşturabilir böylece e-ticaret sitenize müşteri çekebilirsiniz. E-ticaret sitenizde yapacağınız indirim kampanyaları,  yeni müşteriler bulmanıza ve var olan müşterilerinizin…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

Bireysel e-ticaret yapmak isteyenlerin en çok merak ettiği soru şirketsiz e-ticaret yapmak mümkün mü? Evet, şirket olmadan veya açmadan da e-ticaret yapmak mümkündür. Günümüzde birçok platform ve pazar yeri, bireylerin veya küçük girişimcilerin ürünlerini çevrimiçi satmalarına olanak tanır. Bu platformlar aracılığıyla, bir şirket kurma formalitelerine gerek kalmadan, kişisel bir hesapla ürünlerinizi listeleyebilir, satış yapabilir ve…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret, gün geçtikçe dünyası giderek daha fazla girişimcinin ve işletmenin tercih ettiği büyüyen bir alan haline geldi. Fakat başarılı bir e-ticaret işletmesi yönetmek sadece ürünleri satmakla sınırlı değil. Aynı zamanda temel finansal kavramları anlamak ve doğru bir şekilde uygulamak da gerekli. E-ticaret işletmesi yönetirken gelir ve giderlerinizi dikkatlice analiz etmek başarılı olmanız için büyük önem…(Continue Reading)