Ücretsiz E Ticaret Sitesi Avantajları Nelerdir?

sosyal medya takvimi planlamak

Ücretsiz e ticaret sitesi avantajları, online alışveriş dünyasına adım atmak isteyen satıcıların ve girişimcilerin aklında bulunan sorulardan biridir.

Eticaret.com, sektöründe kullandığı teknolojik sistemler sayesinde, sahip olduğu free paket içinde şunları teklif etmektedir:

  1. Yazılıma Yatırım Yapmanız Gerekmez
  2. Ödeme Entegrasyonları Yer Almaktadır
  3. Yazılım Güncellemeleri Bulunur
  4. Eğitim Dokümanları Mevcuttur
  5. Yükseltmek Mümkündür

Bu bakımdan e-ticarete güzel bir başlangıç yapmanız sağlanır. Ücretsiz e ticaret sitesi avantajları göz önünde bulundurulduğunda süreç oldukça kolaydır.

Yazılıma Yatırım Yapmanız Gerekmez

Eğer e-ticaret sitesi açmak istiyorsanız belirli bir miktar meblağ gerekir. İster hazır paketleri seçin isterseniz sıfırdan oluşturun bu mevcuttur. Ücretler standart olmayıp paketlerin içeriklerine, müşterilerin isteklerine göre değişir.

Ücretsiz e-ticaret paketleri başlangıç için idealdir ve sitenizin büyümesiyle birlikte uygun fiyatlı paketlere yükseltmek mümkündür.

Ancak ücretsiz e ticaret sitesi avatantajları sayrsinde bu şekilde değildir. Eticaret.com tarafından size sunulan free paket, adından da anlaşılabileceği üzere bir yatırım yapmanızı gerektirmez. Ayrıca komisyon, ekstra masraf, sürpriz ödeme de yer almaktadır. İçinde,

  1. Yazılım güncellemeleri,
  2. Anlaşmalı kargo fiyatları,
  3. Kullanıma hazır tema şablonları,
  4. Kapıda ödeme/havale ile ödeme,
  5. 1 adet ödeme sistemi entegrasyonu,
  6. Eğitim dokümanları,
  7. 100 GB yıllık trafik/sunucu kullanımı,
  8. 25 adet ürün ekleme,

Opsiyonları yer almaktadır.

Ödeme Entegrasyonları Yer Almaktadır

Eğer e-ticaret sitesi oluşturmak istiyorsanız, sıfırdan oluşturmak mümkündür. Ancak bu durumda gerekli olan entegrasyonlar size bir paket halinde sağlanmaz. Aksine tek tek oluşturulur. Bu maliyeti arttırdığı gibi kısa süreli çözüm de sunmaz.

Ücretsiz e-ticaret paketlerinde ödeme entegrasyonları yer almaktadır, böylece kapıda ödeme ve havale gibi opsiyonlarla müşterilerinize çeşitli ödeme seçenekleri sunabilirsiniz.

Ancak hazır e-ticaret paketleri bu şekilde değildir. İçerisinde ödeme entegrasyonları yer aldığı için uygun fiyata çözümlere sahiptir. Her ne kadar ücretsiz e ticaret sitesi avantajları içinde bunların olmayacağı düşünülse de Eticaret.com size bunu da teklif etmektedir.

Bu bakımda size 1 adet ödeme sistemi entegrasyonu sunmaktadır. Böylece e ticaret platformunuz verimli bir şekilde kullanım görür. Bunun yanı sıra kapıda ödeme ve havale ile ödeme opsiyonları da mevcuttur.

Tüm bunlar sayesinde Eticaret.com tarafından size sunulan ücretsiz e ticaret sitesi avantajları verimli bir kullanım oluşturur.

Yazılım Güncellemeleri Bulunur

E ticaret siteleri karmaşık bir yapıya sahiptir. Zira bünyesinde mevcut olan farklı entegrasyonlar vardır. Bunların her zaman güncel tutulması hem müşterileriniz hem de sizin için büyük bir öneme sahiptir.

Ücretsiz e ticaret paketlerinde yazılımların güncellenmeyeceği düşünülse de bu şekilde değildir. Eticaret.com tarafından size sunulan ücretsiz e ticaret sitesi avantajları ndan biri de yazılım güncellemeleridir. Yazılım güncellemelerinde profesyonel çözümler taşır.

Bu sayede tüm siteyi hem sizin hem de müşterilerinizin verimli bir şekilde kullanması sağlanır. Aynı zamanda güncel yazılımlar sayesinde siteniz her zaman sorunsuz ve hızlı bir şekilde yararlanılır.

Eğitim Dokümanları Mevcuttur

E-ticaret dünyasına yeni adım atacak bir işletme ya da girişimci, özellikle daha önce bir internet sitesi kullanmamışsa birçok şeyi bilmeyecektir. Ayrıca daha önce web sitesi yönetmişse bile e-ticaret platformu tamamen farklıdır. Kişilerin bu kapsamda bilmesi gereken pek çok ayrıntı vardır.

Bunları bilmeden siteyi kullanmak birçok hata yapılmasına yol açar. Bu da sitenizden olumsuz sonuçlar almanıza neden olur. Bunu önlemek istiyorsanız öncesinde eğitimlerden yararlanılması önerilir.

Ücretsiz e-kitap:

E-ticaret sitesi nasıl kurulur?

Formu doldurun, 10 adımda e-ticaret sitesi kurulumunu anlattığımız e-kitabı indirin.

Eticaret.com, size sunduğu free paket içerisinde eğitim dokümanları da önermektedir. Bunları inceleyerek adım attığınız sektör hakkında birçok detayı daha yakından görürsünüz. Böylece attığınız tüm adımları doğru bir şekilde planlamış olursunuz.

Yükseltmek Mümkündür

Ücretsiz e ticaret sitesi bir nevi başlangıç seçeneği sunar. Böylece girdiğiniz sektörü yakından tanımanız ve tecrübe etmeniz önerilir. Özellikle ilk kez e-ticaret sitesi açıyorsanız, böylece ürün eklemenin nasıl olduğunu ve diğer detayları görmeniz mümkündür.

Ancak siteniz büyümeye başladıkça ücretsiz seçenekler doğal olarak yetersiz gelecektir. Bu süreçte Eticaret.com, uygun fiyatlı paketler ile sitenizi desteklemeye devam eder. Ayrıca bu kapsamda önerilen midi, free artı şu özellikleri sunar:

  1. Alan adı
  2. 100 adet ürün ekleme
  3. 1000 GB yıllık trafik/sunucu kullanımı
  4. Ticket destek hattı
  5. Özel SSL sertifikası
  6. Günlük yedekleme

Eğer midi paket de bir süre sonra yetersiz gelmeye başlamışsa maksi paket de yer almaktadır. Bu kapsamda midi özelliklerine ek olarak,

  1. 200 adet ürün ekleme,
  2. Premium tema seçenekleri,
  3. Tema düzenleme editörü,
  4. Blog modülü,
  5. Hediye çeki sistemi,
  6. 2000 GB yıllık trafik/sunucu kullanımı,
  7. Ticket + telefon destek hattı,
  8. Sınırsız ödeme sistemi entegrasyonu,

Seçenekleri yer almaktadır. Böylece eticaret.com sitenizi büyüme sürecinde desteklemeye devam eder. Üstelik yükseltme işlemleri hızlı bir şekilde, sorun olmadan istediğiniz zamanda gerçekleştirilebilir.

Eticaret.com tarafından ize sunulan ücretsiz e ticaret sitesi avantajları sayesinde başarılı bir şekilde online alışveriş dünyasına ilk adımı atmanızı sağlar. Gelişmiş özellikleri ile başlangıç seviyesindeki tüm gereksinimlerinize aradığınız hızlı çözümleri sunar. Böylece ilk adımda da e ticaretten daha iyi sonuçlar alınacaktır.

Yazılıma yatırım yapmanız gerekir mi?

Eticaret.com’un free paketi ile yazılıma yatırım yapmanız gerekmez. Komisyon, ekstra masraf ve sürpriz ödeme yoktur.

Ödeme entegrasyonları yer almakta mıdır?

Evet, Eticaret.com’un free paketinde ödeme entegrasyonları bulunmaktadır. Ayrıca kapıda ödeme ve havale opsiyonları da mevcuttur.

Yazılım güncellemeleri bulunur mu?

Evet, Eticaret.com free paketinde yazılım güncellemeleri sunar. Bu sayede siteniz her zaman güncel kalır.

Eğitim dokümanları mevcut mudur?

Eticaret.com, kullanıcılarına eğitim dokümanları sunar. Bu dokümanlar sayesinde e-ticaret hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sitenizi yükseltmek mümkün müdür?

Evet, Eticaret.com farklı paket seçenekleri sunar. İhtiyacınıza göre midi ve maksi paketler tercih edilebilir.

Diğer Yazılar

Ferad Osman Sali
2 Mart 2023

İçindekiler; Neden Ücretsiz E Ticaret Sitesi? Eticaret.com Size Neler Sunar? Ücretli Paketlere Geçiş Yapılır Mı? Ücretsiz Sitelerde Tema Şablonları Var Mı? Ücretsiz E-ticaret Sistemlerinde Yazılım Güncellemesi Var Mı? Ücretsiz e ticaret sitesi dendiğinde birçok kişinin aklına yavaş yüklenen siteler, zor açılan ürün sayfaları, kullanımı zorlaştıran tasarımlar ve teknik sorunlar gelir. Bu bakımdan çoğu kişi bunların…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
19 Şubat 2023

İçindekiler; Yazılıma Yatırım Yapmanız Gerekmez Ödeme Entegrasyonları Yer Almaktadır Yazılım Güncellemeleri Bulunur Eğitim Dokümanları Mevcuttur Yükseltmek Mümkündür Ücretsiz e ticaret sitesi avantajları, online alışveriş dünyasına adım atmak isteyen satıcıların ve girişimcilerin aklında bulunan sorulardan biridir. Eticaret.com, sektöründe kullandığı teknolojik sistemler sayesinde, sahip olduğu free paket içinde şunları teklif etmektedir: Bu bakımdan e-ticarete güzel bir başlangıç…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
16 Şubat 2023

İçindekiler; Yatırım yapmadan en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi sahip olmak Ödeme Entegrasyonları Mevcuttur Yazılım Güncellemeleri Mevcuttur Eğitim Dokümanları ile Bilgileriniz Genişletilebilir Farklı Paketler de Vardır Kısa Sürede Kurulabilir Kullanımı Kolaydır Online alışveriş tüketicilere fiziksel bir mağazaya kadar ürünleri görme ve satın alma imkanı sunar. Kişiler nerede olursa olsun, bu sistemlerden yararlanması mümkündür. Aynı zamanda bu…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
11 Şubat 2023

E ticaret sitesi nasıl kurulur? Sorusu, markasını dijitale taşımak isteyenler tarafından merak edilmektedir. İnternet üzerinden alışveriş yapma her geçen gün artan bir trenddir. Zira insanlar acil olmayan ihtiyaçlarını internetten sipariş vermeyi her zaman pratik ve rahat bulur. Bu bakımdan bu sektörde mevcut olan çok sayıda firma vardır. E-ticarete başlamak başlangıçta zor gibi dursa da takip…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
9 Şubat 2023

E-ticaret dünyası her geçen gün gelişen bir dünyadır. Çünkü insanlar internetten alışveriş yapıp, ürünün adresine kadar gelmesini her zaman avantajlı olarak görür. Eğer bir şeye acil gereksinim duyulmuyorsa, çoğu kişi internetten bakmayı tercih eder. Bu dünya oldukça canlı olduğu için pek çok girişimci veya küçük ve orta boyutlu işletme buraya adım atmak ister. Dijitalleşme sürecini…(Continue Reading)