DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYIN

Gizlilik Merkezi



Son Güncelleme: 13.10.2020

IdeaSoft Gizlilik Merkezinde siz değerli müşterilerimizin gizlilik ayarlarınıza ve kişisel verilerin korunmasına ilişkin bütün bilgilendirmelere ulaşmanız mümkündür. Bu sayfada yer alan bilgilendirmeleri dikkatle okuyarak, Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik ayarlarınız hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Elektronik İletilere Ait Seçimleriniz

IdeaSoft tarafından Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun’un 6.maddesinin b bendi gereğince önceden herhangi bir onayınız bulunmadan ticari iletiler gönderilmekte ve sizinle iletişime geçilmektedir. Detaylı bilgi almak ve tercihlerinizi değiştirmek için bize [email protected] e-mail adresinden ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft Müşteri Aydınlatma Metni

Sayın Müşterilerimiz, Potansiyel Müşterilerimiz ve Web Sitesi Ziyaretçilerimiz, IdeaSoft Yazılım San ve Tic. A.Ş. (“IdeaSoft” veya “Şirket”) olarak kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla kişisel verileriniz ve işleme süreçleri hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

İşlenen Kişisel Verileriniz Nelerdir

Demo Talebi ile Beraber

Elektronik Ticaret Sözleşmesinin Kurulması ile Beraber;

Kullanıcı Olmanız Halinde;

Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz, kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuata uygun olarak aşağıdaki amaçlar ile işlenebilecektir;


Genel Amaçlar:

Demo Talebiniz Kapsamında:

Kullanıcı Olmanız Halinde:

işliyoruz.

Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz IdeaSoft tarafından; site üzerinden işlemleriniz, demo talebiniz, talep ve şikayetlerinize ilişkin taleplerle veya yaptığınız alışverişleriniz ile beraber, site üzerindeki her türlü alışveriş, tahsilat, teslimat, işlem, anket doldurma gibi yöntemlerle işlenmektedir.

IdeaSoft olarak kişisel verilerinizi; site üzerindeki demo taleplerinde ve satış süreçlerine ilişkin olarak “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması”, “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” ile “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine; mevzuattan kaynaklanan saklama yükümlülüklerimize ilişkin “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” hukuki sebebine; kullanıcı olmanız halinde “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması” talep ve şikayetlerinizin takibi açısında “Hakkın kullanılması için veri işlemenin zorunlu olması” sebebine dayanarak topluyoruz.

Kişisel Verilerinizin Aktarılması

IdeaSoft olarak kişisel verilerinizi;


paylaşmaktayız.

Haklarınız

Kanun’un 11. maddesi gereğince; bu politikanın “iletişim” bölümünde yer alan yöntemlerle IdeaSoft’a,


haklarına sahipsiniz.

İletişim

Başvurularınızı veri sorumlusu olarak IdeaSoft’un söz konusu başvuru prosedürü için tahsis edilmiş olan [email protected] e-posta adresine, sistem üzerindeki kayıtlı e-postanızdan ulaşabilirsiniz. Veya IdeaSoft’un aşağıda belirtilen adresine yazılı olarak iletebilirsiniz (İlgili talebin yasalar gereği belirli bir prosedürde yapılması gereken hallerde söz konusu prosedüre uyulması gerektiğini hatırlatmak isteriz.)

Adres: Cumhuriyet Mah. Libadiye Cad., Çimen Sk. No:2, 34699 Üsküdar/İstanbul
Telefon: 0216 326 04 77