E-ticarete İlk Adım Rehberi

E-ticarete dair merak ettiğiniz ne varsa sizin için hazırladığımız
ve sürekli güncellediğimiz e-ticaret blogumuzda bulabilirsiniz.

Ferad Osman Sali
2 Mart 2023

İçindekiler; Neden Ücretsiz E Ticaret Sitesi? Eticaret.com Size Neler Sunar? Ücretli Paketlere Geçiş Yapılır Mı? Ücretsiz Sitelerde Tema Şablonları Var Mı? Ücretsiz E-ticaret Sistemlerinde Yazılım Güncellemesi Var Mı? Ücretsiz e ticaret sitesi dendiğinde birçok kişinin aklına yavaş yüklenen siteler, zor açılan ürün sayfaları, kullanımı zorlaştıran tasarımlar ve teknik sorunlar gelir. Bu bakımdan çoğu kişi bunların…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
19 Şubat 2023

İçindekiler; Yazılıma Yatırım Yapmanız Gerekmez Ödeme Entegrasyonları Yer Almaktadır Yazılım Güncellemeleri Bulunur Eğitim Dokümanları Mevcuttur Yükseltmek Mümkündür Ücretsiz e ticaret sitesi avantajları, online alışveriş dünyasına adım atmak isteyen satıcıların ve girişimcilerin aklında bulunan sorulardan biridir. Eticaret.com, sektöründe kullandığı teknolojik sistemler sayesinde, sahip olduğu free paket içinde şunları teklif etmektedir: Bu bakımdan e-ticarete güzel bir başlangıç…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
16 Şubat 2023

İçindekiler; Yatırım yapmadan en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi sahip olmak Ödeme Entegrasyonları Mevcuttur Yazılım Güncellemeleri Mevcuttur Eğitim Dokümanları ile Bilgileriniz Genişletilebilir Farklı Paketler de Vardır Kısa Sürede Kurulabilir Kullanımı Kolaydır Online alışveriş tüketicilere fiziksel bir mağazaya kadar ürünleri görme ve satın alma imkanı sunar. Kişiler nerede olursa olsun, bu sistemlerden yararlanması mümkündür. Aynı zamanda bu…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
11 Şubat 2023

E ticaret sitesi nasıl kurulur? Sorusu, markasını dijitale taşımak isteyenler tarafından merak edilmektedir. İnternet üzerinden alışveriş yapma her geçen gün artan bir trenddir. Zira insanlar acil olmayan ihtiyaçlarını internetten sipariş vermeyi her zaman pratik ve rahat bulur. Bu bakımdan bu sektörde mevcut olan çok sayıda firma vardır. E-ticarete başlamak başlangıçta zor gibi dursa da takip…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
9 Şubat 2023

E-ticaret dünyası her geçen gün gelişen bir dünyadır. Çünkü insanlar internetten alışveriş yapıp, ürünün adresine kadar gelmesini her zaman avantajlı olarak görür. Eğer bir şeye acil gereksinim duyulmuyorsa, çoğu kişi internetten bakmayı tercih eder. Bu dünya oldukça canlı olduğu için pek çok girişimci veya küçük ve orta boyutlu işletme buraya adım atmak ister. Dijitalleşme sürecini…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
15 Aralık 2022

İnternetten satış yapmak için e-ticarete başlamak isteyenlere rehber hazırladık. Bu e-ticaret rehberi ilk etapta ihtiyaç duyulabilecek birçok bilgiyi içerisinde bulundurmaktadır. E-Ticaret Nedir? İnternet ortamında ürün veya bir hizmetin satışının gerçekleştirildiği elektronik ticarettir. Geleneksel ticaretin yanı sıra internette bir site veya pazaryeri aracılığıyla satış yapılabilmektedir. Genellikle e-ticarete başlamak isteyen kişiler internet sitesi kurmak veya pazaryerlerinde satış…(Continue Reading)

Savaş Çetinkaya
29 Ekim 2022

E-Ticaret Sitesi Kurmak İçin Gerekenler E-ticaret sitesi kurmak için gerekenler nelerdir ve yeni başlayanlar ilk olarak nelere ihtiyaç duyar? Bunu mercek altına almak ve e-ticarete yeni başlayacaklara ön ayak olmak istedik. Geçtiğimiz 5 yılda ülkemizde elektronik ticaret hızla gelişim gösteriyor. Birçok büyük markanın ilgisini çektiği gibi küçük ve orta ölçekli işletmelerin de e-ticaret ilgi odağı…(Continue Reading)

Savaş Çetinkaya
28 Ekim 2022

Uzun zamandır çalışarak online satış sitesi kurdunuz ve satış yapmak için tüm eksikleri tamamladınız. Aynı zamanda ilk satışınızı da yaptığınızı düşünelim. Böylece artık online satış sitesi kurmak sizin için bir plandan öteye geçmiş ve gerçekleşmiş oldu. IdeaSoft ile kazanma sırası şimdi sende Hemen Ücretsiz Deneyin Ancak ilk günlerdeki yoğunluk azaldıktan sonra ve diğer konuları da…(Continue Reading)

Savaş Çetinkaya
26 Ekim 2022

Halihazırda kendini kanıtlamış bir markaya, sahip olduğundan daha iyi bir isim bulmayı hiç denediniz mi? Bu küçük oyunun, düşündüğünüzden daha güç olduğunu, ilk denemeden sonra bile kolayca fark edebilirsiniz. Benzer şekilde; e-ticarette sıkça oynamak zorunda kaldığımız bir oyun: Sanal mağazamıza isim seçmek. E-Ticarete Başlamak İsteyenler İçin Rehber Farklı ürünler ve markalara yer vereceğiniz sanal mağazanıza…(Continue Reading)

Savaş Çetinkaya
9 Ekim 2022

İş yerindeki verimliliğinizin artması, geri dönüşümlerinizin daha artmasını sağlayacağı gibi iş yerindeki çalışma ortamının da daha verimli olmasını sağlayacaktır. İş yerindeki zamanın iyi ve kaliteli bir şekilde değerlendirilmesi oldukça önemlidir ve bu zamanın iyi bir şekilde değerlendirilmesi hem çalışanların hem de şirketin verimliliğini artırır. İş Planı Hazırlama Verimliliği artırmanın sırrı uzun saatler çalışmak değil, akıllıca…(Continue Reading)

Savaş Çetinkaya
6 Ekim 2022

Ürün fotoğrafları, müşterilerinizi satın almaya ikna etmeniz için en önemli faktörlerden biridir. Daha önce, ürün fotoğrafı çekerken dikkat etmeniz gerekenleri paylaşmıştık. Bu fotoğrafların çekilmesi için istediğiniz bir dijital fotoğraf makinesini kullanabilirsiniz. Bir başka deyişle, profesyonel fotoğraf kullanmanız şart değil. Bugün, gelişen teknolojiyle birlikte artık birçok akıllı telefon, yarı-profesyonel fotoğraf makinelerinden daha iyi sonuçlar üretebiliyor. Ürün…(Continue Reading)

Savaş Çetinkaya
6 Ekim 2022

Dikkat çekici ve iyi bir logo hazırlamak markanızın tanınmasını sağlayacağı gibi, bu logonun farklı olması da marka bilinirliğinizin artmasını sağlar. İyi bir logo hazırlamak aslında çok da kolay bir iş olmasa da yeni kurulan girişimler, logo tasarımına bütçe ayıramayabilirler. Bu durumda da kendi logolarını tasarlayabilirler. Kendi logosunu tasarlamak isteyenler için bu yazıda logo yapımında dikkat…(Continue Reading)