Eticaret.com İle Ücretsiz E Ticaret Sitesi Nasıl Kurulur?

eticaret.com ile ucretsiz e ticaret sitesi nasil kurulur scaled

E ticaret sitesi nasıl kurulur? Sorusu, markasını dijitale taşımak isteyenler tarafından merak edilmektedir. İnternet üzerinden alışveriş yapma her geçen gün artan bir trenddir. Zira insanlar acil olmayan ihtiyaçlarını internetten sipariş vermeyi her zaman pratik ve rahat bulur. Bu bakımdan bu sektörde mevcut olan çok sayıda firma vardır.

E-ticarete başlamak başlangıçta zor gibi dursa da takip etmeniz gereken adımlar oldukça kolaydır. Sadece adım adım neler yapmanız gerektiğini bilmeniz gerekir. Eğer e-ticaret.com ile ücretsiz alışveriş sitesi kurmak istiyorsanız, sırasıyla şunları uygulamalısnız:

  1. Ücretsiz paketin içeriklerine göz atın.
  2. Satmak istediğiniz ürünlere karar verin.
  3. Bir şirket kurun.
  4. Ücretsiz e-ticaret sitesini açın.

E-ticaret sitesi açmak istiyorsanız, tüm bu adımları takip ederek ilerlemilisiniz. Böylece istediğiniz sonuçları kısa bir süre zarfında almanız mümkündür. Eğer bu süreçte yardıma gereksinim duyuyorsanız Eticaret.com ile iletişime geçin.

Ücretsiz Paketin İçeriklerine Göz Atın

Eticaret.com size birbirinden farklı e ticaret sitesi paketleri sunar. Ayrıca bunların her biri özellik bakımından farklılık gösterir. Eğer ücretsiz olan ile başlamak istiyorsanız, beraberinde şunlar gelir:

  1. Yazılım güncellemeleri
  2. 25 adet ürün ekleme
  3. Kargoda anlaşmalı fiyatlar
  4. Hazır, direkt kullanılabilir tema şablonları
  5. Havale ya da kapıda ödeme
  6. 1 tane ödeme sistemi entegrasyonu
  7. Eğitim dokümanları
  8. 100 GB yıllık sunucu/trafik kullanımı

Eğer küçük veya orta çaplı bir işletmeyseniz ya da bir girişimciyseniz, e ticaret sitesi açarken ücretsiz seçenekler güzel bir başlangıç yapmanıza yardımcı olacaktır. Ancak özellikleri sonraki süreçler için yetersiz gibi gelse de endişelenmeniz gerekmez. Çünkü istediğiniz zaman bir üst pakete kolay bir şekilde yükseltilmesi mümkündür.

Satmak İstediğiniz Ürünlere Karar Verin

E-ticaret sitesi kurmak istiyorsanız paketlerinizin özelliklerini bilmelisiniz. Böylece site planlamanız da daha iyi bir şekilde yapılır. Ardından da nasıl bir ürün satacağınızı belirlemeniz gerekir.

Eğer kendi ürünleriniz bulunmuyorsa toptan olarak satan firmalar ile anlaşmanız mümkün. Böylece onlardan ürün temin etmeniz mümkündür. Genel olarak günümüzde en popüler ürünler,

  1. Erkek ve kadın tekstil ürünleri,
  2. Kozmetik ürünler,
  3. Bebek tekstili ve bebek bakımı,
  4. Evcil hayvan ürünleri,
  5. Mutfak gereçleri,
  6. Ev ve dekorasyon ürünleri,
  7. Araç aksesuarları,
  8. Elektronik ürünler,

Gibidir. Aynı zamanda bunun dışında farklı popüler alışveriş malzemeleri de yer alır. Ayrıca niş ürün fikirlerine de yönelmek mümkündür. Eğer özel bir ürün üzerinde profesyonelleşirseniz, alıcı kitlesi görece daha az olsa da aralarında popüler olacaktır. Böylece daha fazla satma olanağı bulabilirsiniz.

İlgili rehber: E-ticaret siteniz için ürün bulmanızı sağlayacak 3 temel strateji

Bir Şirket Kurun

Satacağınız ürünleri belirledikten sonra sırada bir şirket kurmak vardır. İşletmenin resmi şekilde var olması, kurallara uygun bir şekilde ticaret gerçekleştirilmesi için bu şarttır. Dolayısıyla bu noktada şahıs şirketi, anonim şirket ve limited şirket gibi opsiyonlar vardır.

Bunların her birini inceleyin. Böylece size en uygun olanları keşfedeceksiniz. Bir firma sahibi olmak, aynı zamanda müşterilerin size güvenmesine de yardımcı olur. Böylece satış potansiyellerinizi arttırmanıza olanak tanır.

İlgili rehber: E-ticaret şirketi nasıl kurulur?

Ücretsiz E-Ticaret Sitesini Açın

E ticaret sitesi açmak istiyorsanız ve buna yönelik firmanızı açmışsanız yapmanız gereken tek bir şey var demektir. Şöyle ki; sadece Eticaret.com ile ücretsiz bir şekilde şirketinizi kurmanız gerekecektir. Eticaret.com ilk adımı avantajlı bir şekilde atmmanız için özel paket sunmaktadır.

Bunun içinde komisyon, ekstra masraf ve sürpriz ödeme gibi seçenekler yoktur. Ayrca tüm bunlardan yararlanmak istiyorsanız da adım adım şunlar takip edilmelidir:

  1. Hemen ücretsiz başla seçeneğine tıklayın.
  2. Free paket opsiyonuna tıklayın.
  3. Ardından ad-soyad, cep telefonu, firma adı, e-mail adresi boşluklarını doldurun.
  4. Kaydet ve devam et butonuna tıklayın. Sonraki adımda karşılaştığınız işlemleri gerçekleştirin.
  5. Ürünlerinizi seçin ve ekleyin.
  6. Sitenize önerilen arayüz tasarımını seçin.
  7. Ödeme ve kargo ayarlarını tamamlayın ve onaylayın.

Eğer ücretsiz e ticaret sitesi açmak istiyorsanız, tüm bu adımları gerçekleştirerek kendi sitenize sahip olmanız mümkündür. Böylece kısa bir süre içerisine müşterileriniz ile buluşabilir, ürünlerinizi satabilirsiniz. Kolay bir kullanıma sahip olan panel sayesinde hem siz hem de müşterileriniz kolay bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra her hafta gerçekleştirilen ücretsiz eğitimlere katılabilir, böylece kendinizi daha da geliştirebilirsiniz.

Diğer Yazılar

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret dünyasında müşterilerin satın alma kararlarını etkileyen faktörlerin başında, ürün yorumları geliyor. İnternetten alışveriş yapan kullanıcıların ilk incelediği detaylardan biri daha önce üründen satın almış kişilerin verdikleri puanlar ve yorumları oluyor. Müşteri yorumları, güveni kazanma, satışları artırma ve marka imajını güçlendirme açısından büyük önem taşıyor. Sattığınız ürünleri doğru şekilde gösterdiğinizden emin olarak müşterilerle olan iletişiminizi…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret sitelerinin yüksek satışlar yaparak başarılı olması için müşteri memnuniyetini sağlayarak iade sayılarını azaltmak büyük önem taşıyor. Müşterilerin ürünleri iade etme oranı memnuniyetleri ile paralel olarak seyrettiğinden iade sayılarını azaltmak büyük oranda memnun müşterilere sahip olmaktan geçiyor. İade sayılarını azaltmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için kullanılabilecek bazı yöntemler bulunuyor.  Bu yöntemlerin başında adil ve şeffaf…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret indirim kuponları sayesinde müşterilere çeşitli avantajlar sunarak satışları artırabilirsiniz. Kupon stratejileri, müşterilerin alışveriş yapma motivasyonunu artırmak, sadakat oluşturmak ve yeni müşteriler çekmek için çok önemlidir. Satış arttırma taktikleri arasında başı çeken indirim kuponları ile özel teklifler oluşturabilir böylece e-ticaret sitenize müşteri çekebilirsiniz. E-ticaret sitenizde yapacağınız indirim kampanyaları,  yeni müşteriler bulmanıza ve var olan müşterilerinizin…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

Bireysel e-ticaret yapmak isteyenlerin en çok merak ettiği soru şirketsiz e-ticaret yapmak mümkün mü? Evet, şirket olmadan veya açmadan da e-ticaret yapmak mümkündür. Günümüzde birçok platform ve pazar yeri, bireylerin veya küçük girişimcilerin ürünlerini çevrimiçi satmalarına olanak tanır. Bu platformlar aracılığıyla, bir şirket kurma formalitelerine gerek kalmadan, kişisel bir hesapla ürünlerinizi listeleyebilir, satış yapabilir ve…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret, gün geçtikçe dünyası giderek daha fazla girişimcinin ve işletmenin tercih ettiği büyüyen bir alan haline geldi. Fakat başarılı bir e-ticaret işletmesi yönetmek sadece ürünleri satmakla sınırlı değil. Aynı zamanda temel finansal kavramları anlamak ve doğru bir şekilde uygulamak da gerekli. E-ticaret işletmesi yönetirken gelir ve giderlerinizi dikkatlice analiz etmek başarılı olmanız için büyük önem…(Continue Reading)