Bionluk’ta neler var neler?

ideasoft bionluk blog banner2

Bionluk; yaratıcı fikirleri olan, yetenekli ve tecrübeli kişilerin bu özelliklerini ister evlerinde ister ofislerinde ister stüdyolarında, kısacası istedikleri her yerde fırsata dönüştürmeleri için açılan bir freelance iş platformudur. Birçok farklı alanda iş üreten insanların 10 TL’den başlayan fiyatlarla yaptıkları işler, Bionluk’la mümkün olduğunca fazla kişiye ulaştırılır. Hem alıcılar hem de satıcılar için pratik ve dijital dünyanın avantajlarına sahip bir platform olan Bionluk’ta birçok farklı alanda iş üreten freelancer’lar yer almaktadır. İşte onlardan başlıcaları…

IdeaSoft Müşterilerine özel Bionluk hizmetleri için tıklayınız.

Metin yazarları

Son birkaç yıldır internet reklamcılığının en etkili kanalı olan içerik pazarlamasının önemi her geçen gün artmakta. Web sitesi içeriklerinden marka blog’larına, sosyal medya içeriklerinden advertorial reklamlarına kadar tüm içerik ihtiyaçlarınızı yaratıcı, kaliteli ve SEO uyumlu içerik üreten metin yazarlarına emanet edebilirsiniz.

Logo tasarımcıları

Logo, bir markanın kimliğini oluşturan ilk etmendir. Etkili, akılda kalıcı, marka kimliği ile uyumlu, yeni nesle hitap eden logoları tasarlamak uzmanlık ister. Alanında uzman logo tasarımcıları ile en uygun fiyatlarla çalışma ayrıcalığı ise Bionluk’ta sizlere sunuluyor.

Dekupe uzmanları

Online alışverişin artık bir lüks değil, ihtiyaç olarak bakıldığı günümüzde, güven veren, başarılı ve kaliteli bir e-ticaret sitesi yaratmak hayati önem taşıyor. Ürün fotoğraflarının kusursuz olması da tüm bu koşulları sağlayan faktörlerin başında geliyor. Ürün fotoğraflarını tertemiz bir şekilde dekupe edecek, yetenekli grafikerler Bionluk’ta sizleri bekliyor.

Sosyal medya görsel tasarımcıları

Markaların halihazırdaki ve olası müşterileri ile en direkt yoldan iletişim kurdukları, bilinirliklerini artırıp imajlarını en güçlü şekilde sundukları ve nihayetinde kullanıcıları satışa yönlendirdikleri bir alan olan sosyal medya, günümüzün en etkili platformlarının başında geliyor. Sosyal medya kapak ve profil fotoğraflarınız, reklam görselleriniz, hatta sadece sosyal medya kanallarınız için değil, web sitenizdeki tüm tasarımlar için yetenekli ve deneyimli freelance tasarımcılarla çalışabilirsiniz.

Oyuncular

Video içerikler, son yılların en dikkati çeken dijital trendleri arasında yer alıyor. Markanızın, yeni çıkan bir ürününüzün ya da kampanyalarınızın duyurusunu ve tanıtımını yapacağınız video filmler için birbirinden yetenekli oyuncular Bionluk’ta.

Tasarımdan yazılıma, internet reklamcılığından seslendirmeye kadar çok çeşitli alanlarda iş üreten yetenekli freelancer’lara ulaşmak için tek yapmanız gereken tıklamak: Bionluk.

Diğer Yazılar

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret dünyasında müşterilerin satın alma kararlarını etkileyen faktörlerin başında, ürün yorumları geliyor. İnternetten alışveriş yapan kullanıcıların ilk incelediği detaylardan biri daha önce üründen satın almış kişilerin verdikleri puanlar ve yorumları oluyor. Müşteri yorumları, güveni kazanma, satışları artırma ve marka imajını güçlendirme açısından büyük önem taşıyor. Sattığınız ürünleri doğru şekilde gösterdiğinizden emin olarak müşterilerle olan iletişiminizi…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret sitelerinin yüksek satışlar yaparak başarılı olması için müşteri memnuniyetini sağlayarak iade sayılarını azaltmak büyük önem taşıyor. Müşterilerin ürünleri iade etme oranı memnuniyetleri ile paralel olarak seyrettiğinden iade sayılarını azaltmak büyük oranda memnun müşterilere sahip olmaktan geçiyor. İade sayılarını azaltmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için kullanılabilecek bazı yöntemler bulunuyor.  Bu yöntemlerin başında adil ve şeffaf…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret indirim kuponları sayesinde müşterilere çeşitli avantajlar sunarak satışları artırabilirsiniz. Kupon stratejileri, müşterilerin alışveriş yapma motivasyonunu artırmak, sadakat oluşturmak ve yeni müşteriler çekmek için çok önemlidir. Satış arttırma taktikleri arasında başı çeken indirim kuponları ile özel teklifler oluşturabilir böylece e-ticaret sitenize müşteri çekebilirsiniz. E-ticaret sitenizde yapacağınız indirim kampanyaları,  yeni müşteriler bulmanıza ve var olan müşterilerinizin…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

Bireysel e-ticaret yapmak isteyenlerin en çok merak ettiği soru şirketsiz e-ticaret yapmak mümkün mü? Evet, şirket olmadan veya açmadan da e-ticaret yapmak mümkündür. Günümüzde birçok platform ve pazar yeri, bireylerin veya küçük girişimcilerin ürünlerini çevrimiçi satmalarına olanak tanır. Bu platformlar aracılığıyla, bir şirket kurma formalitelerine gerek kalmadan, kişisel bir hesapla ürünlerinizi listeleyebilir, satış yapabilir ve…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret, gün geçtikçe dünyası giderek daha fazla girişimcinin ve işletmenin tercih ettiği büyüyen bir alan haline geldi. Fakat başarılı bir e-ticaret işletmesi yönetmek sadece ürünleri satmakla sınırlı değil. Aynı zamanda temel finansal kavramları anlamak ve doğru bir şekilde uygulamak da gerekli. E-ticaret işletmesi yönetirken gelir ve giderlerinizi dikkatlice analiz etmek başarılı olmanız için büyük önem…(Continue Reading)