Bionluk’ta Neler Var Neler?

ideasoft bionluk blog banner2

Bionluk; yaratıcı fikirleri olan, yetenekli ve tecrübeli kişilerin bu özelliklerini ister evlerinde ister ofislerinde ister stüdyolarında, kısacası istedikleri her yerde fırsata dönüştürmeleri için açılan bir freelance iş platformudur. Birçok farklı alanda iş üreten insanların 10 TL’den başlayan fiyatlarla yaptıkları işler, Bionluk’la mümkün olduğunca fazla kişiye ulaştırılır. Hem alıcılar hem de satıcılar için pratik ve dijital dünyanın avantajlarına sahip bir platform olan Bionluk’ta birçok farklı alanda iş üreten freelancer’lar yer almaktadır. İşte onlardan başlıcaları…

IdeaSoft ile kazanma sırası şimdi sende
CTA Image

Metin Yazarları

Son birkaç yıldır internet reklamcılığının en etkili kanalı olan içerik pazarlamasının önemi her geçen gün artmakta. Web sitesi içeriklerinden marka blog’larına, sosyal medya içeriklerinden advertorial reklamlarına kadar tüm içerik ihtiyaçlarınızı yaratıcı, kaliteli ve SEO uyumlu içerik üreten metin yazarlarına emanet edebilirsiniz.

Logo Tasarımcıları

Logo, bir markanın kimliğini oluşturan ilk etmendir. Etkili, akılda kalıcı, marka kimliği ile uyumlu, yeni nesle hitap eden logoları tasarlamak uzmanlık ister. Alanında uzman logo tasarımcıları ile en uygun fiyatlarla çalışma ayrıcalığı ise Bionluk’ta sizlere sunuluyor.

Logo tasarımcıları

Etkili, akılda kalıcı, marka kimliği ile uyumlu ve yeni nesle hitap eden logoları tasarlamak için uzman logo tasarımcıları Bionluk’ta sizleri bekliyor.

Dekupe Uzmanları

Online alışverişin artık bir lüks değil, ihtiyaç olarak bakıldığı günümüzde, güven veren, başarılı ve kaliteli bir e-ticaret sitesi yaratmak hayati önem taşıyor. Ürün fotoğraflarının kusursuz olması da tüm bu koşulları sağlayan faktörlerin başında geliyor. Ürün fotoğraflarını tertemiz bir şekilde dekupe edecek, yetenekli grafikerler Bionluk’ta sizleri bekliyor.

Dekupe uzmanları

Ürün fotoğraflarını kusursuz bir şekilde dekupe edecek yetenekli grafikerler, güven veren ve kaliteli bir e-ticaret sitesi yaratmanıza yardımcı olmak için Bionluk’ta.

Sosyal Medya Görsel Tasarımcıları

Markaların halihazırdaki ve olası müşterileri ile en direkt yoldan iletişim kurdukları, bilinirliklerini artırıp imajlarını en güçlü şekilde sundukları ve nihayetinde kullanıcıları satışa yönlendirdikleri bir alan olan sosyal medya, günümüzün en etkili platformlarının başında geliyor. Sosyal medya kapak ve profil fotoğraflarınız, reklam görselleriniz, hatta sadece sosyal medya kanallarınız için değil, web sitenizdeki tüm tasarımlar için yetenekli ve deneyimli freelance tasarımcılarla çalışabilirsiniz.

Sosyal medya görsel tasarımcıları

Sosyal medya kanallarınız için kapak ve profil fotoğrafları, reklam görselleri ve web sitesi tasarımları için yetenekli ve deneyimli freelance tasarımcılarla çalışabilirsiniz.

Oyuncular

Video içerikler, son yılların en dikkati çeken dijital trendleri arasında yer alıyor. Markanızın, yeni çıkan bir ürününüzün ya da kampanyalarınızın duyurusunu ve tanıtımını yapacağınız video filmler için birbirinden yetenekli oyuncular Bionluk’ta.

Oyuncular

Markanızın, yeni ürünlerinizin veya kampanyalarınızın duyurusunu ve tanıtımını yapacağınız video filmler için yetenekli oyuncular Bionluk’ta yer alıyor.

Tasarımdan yazılıma, internet reklamcılığından seslendirmeye kadar çok çeşitli alanlarda iş üreten yetenekli freelancer’lara ulaşmak için tek yapmanız gereken tıklamak!

Bionluk nedir?

Bionluk, yaratıcı ve yetenekli kişilerin freelance iş yapmalarını sağlayan bir platformdur. 10 TL’den başlayan fiyatlarla iş yapabilirsiniz.

Metin yazarları ne yapar?

Metin yazarları, web sitesi içerikleri, marka blogları, sosyal medya içerikleri ve advertorial reklamlar gibi içerik ihtiyaçlarını yaratıcı, kaliteli ve SEO uyumlu şekilde yazarlar.

Logo tasarımcıları ne yapar?

Logo tasarımcıları, markanın kimliğini yansıtan, etkili ve akılda kalıcı logolar tasarlar. Bionluk’ta uygun fiyatlarla bu hizmeti alabilirsiniz.

Dekupe uzmanları ne yapar?

Dekupe uzmanları, e-ticaret siteniz için ürün fotoğraflarını kusursuz şekilde dekupe eder. Bu hizmet Bionluk’ta mevcut.

Sosyal medya görsel tasarımcıları ne yapar?

Sosyal medya görsel tasarımcıları, sosyal medya kapak ve profil fotoğrafları, reklam görselleri ve web siteniz için tasarımlar yapar.

Oyuncular ne yapar?

Oyuncular, markanızın, ürünlerinizin veya kampanyalarınızın tanıtımını yapacak video içerikler için hizmet sunar.

Bionluk’ta başka hangi hizmetler var?

Bionluk, tasarımdan yazılıma, internet reklamcılığından seslendirmeye kadar birçok alanda freelance hizmetler sunar.

Diğer Yazılar

Ferad Osman Sali
2 Mart 2023

İçindekiler; Neden Ücretsiz E Ticaret Sitesi? Eticaret.com Size Neler Sunar? Ücretli Paketlere Geçiş Yapılır Mı? Ücretsiz Sitelerde Tema Şablonları Var Mı? Ücretsiz E-ticaret Sistemlerinde Yazılım Güncellemesi Var Mı? Ücretsiz e ticaret sitesi dendiğinde birçok kişinin aklına yavaş yüklenen siteler, zor açılan ürün sayfaları, kullanımı zorlaştıran tasarımlar ve teknik sorunlar gelir. Bu bakımdan çoğu kişi bunların…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
19 Şubat 2023

İçindekiler; Yazılıma Yatırım Yapmanız Gerekmez Ödeme Entegrasyonları Yer Almaktadır Yazılım Güncellemeleri Bulunur Eğitim Dokümanları Mevcuttur Yükseltmek Mümkündür Ücretsiz e ticaret sitesi avantajları, online alışveriş dünyasına adım atmak isteyen satıcıların ve girişimcilerin aklında bulunan sorulardan biridir. Eticaret.com, sektöründe kullandığı teknolojik sistemler sayesinde, sahip olduğu free paket içinde şunları teklif etmektedir: Bu bakımdan e-ticarete güzel bir başlangıç…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
16 Şubat 2023

İçindekiler; Yatırım yapmadan en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi sahip olmak Ödeme Entegrasyonları Mevcuttur Yazılım Güncellemeleri Mevcuttur Eğitim Dokümanları ile Bilgileriniz Genişletilebilir Farklı Paketler de Vardır Kısa Sürede Kurulabilir Kullanımı Kolaydır Online alışveriş tüketicilere fiziksel bir mağazaya kadar ürünleri görme ve satın alma imkanı sunar. Kişiler nerede olursa olsun, bu sistemlerden yararlanması mümkündür. Aynı zamanda bu…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
11 Şubat 2023

E ticaret sitesi nasıl kurulur? Sorusu, markasını dijitale taşımak isteyenler tarafından merak edilmektedir. İnternet üzerinden alışveriş yapma her geçen gün artan bir trenddir. Zira insanlar acil olmayan ihtiyaçlarını internetten sipariş vermeyi her zaman pratik ve rahat bulur. Bu bakımdan bu sektörde mevcut olan çok sayıda firma vardır. E-ticarete başlamak başlangıçta zor gibi dursa da takip…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
9 Şubat 2023

E-ticaret dünyası her geçen gün gelişen bir dünyadır. Çünkü insanlar internetten alışveriş yapıp, ürünün adresine kadar gelmesini her zaman avantajlı olarak görür. Eğer bir şeye acil gereksinim duyulmuyorsa, çoğu kişi internetten bakmayı tercih eder. Bu dünya oldukça canlı olduğu için pek çok girişimci veya küçük ve orta boyutlu işletme buraya adım atmak ister. Dijitalleşme sürecini…(Continue Reading)