Akakce.com Fiyat Karşılaştırma Sitesi Entegrasyonu

Akakce.com Fiyat Karsilastirma Sitesi Entegrasyonu

​E-ticaret siteleri için trafik çok önemlidir. Trafik elde edemezseniz, ziyaretçiniz olmaz. Ziyaretçi olmasa da malumunuz e-ticaret satışlarınız sönük olması kaçınılmazdır. Fiyat karşılaştırma siteleri trafik elde edebilmeniz için önemli mecraların başında gelmektedir. Birçok sektördeki e-ticaret sitesi mutlaka Google Adwords, Fiyat karşılaştırma siteleri ile entegrasyonu göz önünde bulundurmalı ve ilk tercihleri arasında yer almalıdır.

E-ticaret siteleri için trafik, ziyaretçi sayısını ve dolayısıyla satışları artırmada kritik öneme sahiptir.

Bu yazımızda sizlere Akakçe Fiyat karşılaştırma sitesini ve e-ticaret sitelerine sağladığı hizmeti sizler için kaleme aldık. Akakçe Türkiye’de kurulan en eski fiyat karşılaştırma sitesidir dememiz sanırım yanlış olmaz. 2000 senesinden beri yayın hayatını sürdürmektedir. Aslında bir fiyat arama motoru ve internet alışveriş rehberi olarak kendilerini tanımlamaktadırlar. Amaç internet üzerinden alışveriş yapacak olan kitleye alışveriş süreçlerinde alternatifleri, fiyat seçeneklerini aramalarınız doğrultusunda getirmektedir.

Akakçe, 2000 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren en eski fiyat karşılaştırma sitesidir.

Hemen E-ticaret’e Başlayın!

E-ticaret adım atmadan önce, IdeaSoft e-ticaret yazılımlarını ücretsiz deneyebilirsiniz.

image

IdeaSoft Müşterileri Akakçe’den Nasıl Faydalanabilirler?

IdeaSoft kullanıcısı olan tüm işletmeler, Akakçe tarafından hizmet sağlanan kategorilerde ürün sağlıyorlar ise
Akakçe’de yer alabilirler. IdeaSoft – Akakçe Entegre çalışabilmektedir. IdeaSoft Akıllı E-ticaret sitenizdeki ürünlerinizi Akakçe’ye aktarabilir ve ürünlerinizi sergileyebilirsiniz.

IdeaSoft kullanıcıları, ürünlerini Akakçe’ye entegre ederek daha geniş kitlelere ulaşabilirler.

Akakçe’nin Faydaları Nelerdir?

– E-ticaret sitelerini tarafsız olarak listeler ve kullanıcı tercihi doğrultusunda sizlere ziyaretçi sağlar. Rekabet gücünüzün yüksek olduğu ürünlerde daha avantajlı olursunuz.

– Satışlarınıza olumlu etki sağlayabilir çünkü Akakçe üzerinde ürün ve uygun fiyat arayan kitle potansiyel alıcıdır.

– Farklı dönemlerde farklı kampanyalar uygulayarak daha fazla ziyaretçi elde edebilme olanağınız bulunur.

Akakçe, e-ticaret sitelerini tarafsız olarak listeler ve kullanıcıların doğru tercihi yapmasına yardımcı olur.

CTA Image
IdeaSoft ile kazanma sırası şimdi sende

Kendi e-ticaret mağazanızı kurmak ve başarıya ulaşmak için hemen başlayın!

Akakçe’ye Nasıl Başvuruda Bulunabilirim?

Müşterilerimiz eğer ürünlerinin Akakçe’de yer almasını istiyorsa, bununla ilgili aşağıdaki linkten başvuruda bulunabilirler. Başvuru sonrasında süreçleri takip ederek, gerekli prosedürleri ve çalışma şartlarını sağlayıp siz de ürünlerinizi Akakçe’de yayınlayabilirsiniz.

Fiyat karşılaştırma siteleri neden önemlidir?

E-ticaret siteleri için trafik çok önemlidir. Trafik elde edemezseniz, ziyaretçiniz olmaz. Ziyaretçi olmazsa da e-ticaret satışlarınız sönük kalır. Fiyat karşılaştırma siteleri, trafik elde edebilmeniz için önemli mecraların başında gelmektedir.

Akakçe nedir?

Akakçe, Türkiye’de kurulan en eski fiyat karşılaştırma sitelerinden biridir. 2000 yılından beri yayın hayatını sürdürmektedir. İnternet üzerinden alışveriş yapacak olan kitleye, alternatifleri ve fiyat seçeneklerini sunarak alışveriş süreçlerinde rehberlik etmektedir.

IdeaSoft müşterileri Akakçe’den nasıl faydalanabilir?

IdeaSoft kullanıcısı olan tüm işletmeler, Akakçe tarafından hizmet sağlanan kategorilerde ürün sağlıyorlarsa Akakçe’de yer alabilirler. IdeaSoft – Akakçe entegrasyonu sayesinde, e-ticaret sitenizdeki ürünleri Akakçe’ye aktarabilir ve sergileyebilirsiniz.

Akakçe’nin faydaları nelerdir?

Akakçe’nin faydaları şunlardır:

  • E-ticaret sitelerini tarafsız olarak listeler ve kullanıcı tercihi doğrultusunda ziyaretçi sağlar.
  • Rekabet gücünüzün yüksek olduğu ürünlerde avantajlı olursunuz.
  • Satışlarınıza olumlu etki sağlayabilir çünkü Akakçe üzerinde ürün ve uygun fiyat arayan kitle potansiyel alıcıdır.
  • Farklı dönemlerde farklı kampanyalar uygulayarak daha fazla ziyaretçi elde edebilirsiniz.

Akakçe’ye nasıl başvuruda bulunabilirim?

Ürünlerinizin Akakçe’de yer almasını istiyorsanız, buradan başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru sonrasında süreçleri takip ederek, gerekli prosedürleri ve çalışma şartlarını sağlayıp ürünlerinizi Akakçe’de yayınlayabilirsiniz.

Diğer Yazılar

Ferad Osman Sali
2 Mart 2023

İçindekiler; Neden Ücretsiz E Ticaret Sitesi? Eticaret.com Size Neler Sunar? Ücretli Paketlere Geçiş Yapılır Mı? Ücretsiz Sitelerde Tema Şablonları Var Mı? Ücretsiz E-ticaret Sistemlerinde Yazılım Güncellemesi Var Mı? Ücretsiz e ticaret sitesi dendiğinde birçok kişinin aklına yavaş yüklenen siteler, zor açılan ürün sayfaları, kullanımı zorlaştıran tasarımlar ve teknik sorunlar gelir. Bu bakımdan çoğu kişi bunların…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
19 Şubat 2023

İçindekiler; Yazılıma Yatırım Yapmanız Gerekmez Ödeme Entegrasyonları Yer Almaktadır Yazılım Güncellemeleri Bulunur Eğitim Dokümanları Mevcuttur Yükseltmek Mümkündür Ücretsiz e ticaret sitesi avantajları, online alışveriş dünyasına adım atmak isteyen satıcıların ve girişimcilerin aklında bulunan sorulardan biridir. Eticaret.com, sektöründe kullandığı teknolojik sistemler sayesinde, sahip olduğu free paket içinde şunları teklif etmektedir: Bu bakımdan e-ticarete güzel bir başlangıç…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
16 Şubat 2023

İçindekiler; Yatırım yapmadan en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi sahip olmak Ödeme Entegrasyonları Mevcuttur Yazılım Güncellemeleri Mevcuttur Eğitim Dokümanları ile Bilgileriniz Genişletilebilir Farklı Paketler de Vardır Kısa Sürede Kurulabilir Kullanımı Kolaydır Online alışveriş tüketicilere fiziksel bir mağazaya kadar ürünleri görme ve satın alma imkanı sunar. Kişiler nerede olursa olsun, bu sistemlerden yararlanması mümkündür. Aynı zamanda bu…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
11 Şubat 2023

E ticaret sitesi nasıl kurulur? Sorusu, markasını dijitale taşımak isteyenler tarafından merak edilmektedir. İnternet üzerinden alışveriş yapma her geçen gün artan bir trenddir. Zira insanlar acil olmayan ihtiyaçlarını internetten sipariş vermeyi her zaman pratik ve rahat bulur. Bu bakımdan bu sektörde mevcut olan çok sayıda firma vardır. E-ticarete başlamak başlangıçta zor gibi dursa da takip…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
9 Şubat 2023

E-ticaret dünyası her geçen gün gelişen bir dünyadır. Çünkü insanlar internetten alışveriş yapıp, ürünün adresine kadar gelmesini her zaman avantajlı olarak görür. Eğer bir şeye acil gereksinim duyulmuyorsa, çoğu kişi internetten bakmayı tercih eder. Bu dünya oldukça canlı olduğu için pek çok girişimci veya küçük ve orta boyutlu işletme buraya adım atmak ister. Dijitalleşme sürecini…(Continue Reading)