Akakce.com Fiyat Karşılaştırma Sitesi Entegrasyonu

​E-ticaret siteleri için trafik çok önemlidir. Trafik elde edemezseniz, ziyaretçiniz olmaz. Ziyaretçi olmasa da malumunuz e-ticaret satışlarınız sönük olması kaçınılmazdır. Fiyat karşılaştırma siteleri trafik elde edebilmeniz için önemli mecraların başında gelmektedir. Birçok sektördeki e-ticaret sitesi mutlaka Google Adwords, Fiyat karşılaştırma siteleri ile entegrasyonu göz önünde bulundurmalı ve ilk tercihleri arasında yer almalıdır.

E-ticaret siteleri için trafik, ziyaretçi sayısını ve dolayısıyla satışları artırmada kritik öneme sahiptir.

Bu yazımızda sizlere Akakçe Fiyat karşılaştırma sitesini ve e-ticaret sitelerine sağladığı hizmeti sizler için kaleme aldık. Akakçe Türkiye’de kurulan en eski fiyat karşılaştırma sitesidir dememiz sanırım yanlış olmaz. 2000 senesinden beri yayın hayatını sürdürmektedir. Aslında bir fiyat arama motoru ve internet alışveriş rehberi olarak kendilerini tanımlamaktadırlar. Amaç internet üzerinden alışveriş yapacak olan kitleye alışveriş süreçlerinde alternatifleri, fiyat seçeneklerini aramalarınız doğrultusunda getirmektedir.

Akakçe, 2000 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren en eski fiyat karşılaştırma sitesidir.

Hemen E-ticaret’e Başlayın!

E-ticaret adım atmadan önce, IdeaSoft e-ticaret yazılımlarını ücretsiz deneyebilirsiniz.

image

IdeaSoft Müşterileri Akakçe’den Nasıl Faydalanabilirler?

IdeaSoft kullanıcısı olan tüm işletmeler, Akakçe tarafından hizmet sağlanan kategorilerde ürün sağlıyorlar ise
Akakçe’de yer alabilirler. IdeaSoft – Akakçe Entegre çalışabilmektedir. IdeaSoft Akıllı E-ticaret sitenizdeki ürünlerinizi Akakçe’ye aktarabilir ve ürünlerinizi sergileyebilirsiniz.

IdeaSoft kullanıcıları, ürünlerini Akakçe’ye entegre ederek daha geniş kitlelere ulaşabilirler.

Akakçe’nin Faydaları Nelerdir?

– E-ticaret sitelerini tarafsız olarak listeler ve kullanıcı tercihi doğrultusunda sizlere ziyaretçi sağlar. Rekabet gücünüzün yüksek olduğu ürünlerde daha avantajlı olursunuz.

– Satışlarınıza olumlu etki sağlayabilir çünkü Akakçe üzerinde ürün ve uygun fiyat arayan kitle potansiyel alıcıdır.

– Farklı dönemlerde farklı kampanyalar uygulayarak daha fazla ziyaretçi elde edebilme olanağınız bulunur.

Akakçe, e-ticaret sitelerini tarafsız olarak listeler ve kullanıcıların doğru tercihi yapmasına yardımcı olur.

CTA Image
IdeaSoft ile kazanma sırası şimdi sende

Kendi e-ticaret mağazanızı kurmak ve başarıya ulaşmak için hemen başlayın!

Akakçe’ye Nasıl Başvuruda Bulunabilirim?

Müşterilerimiz eğer ürünlerinin Akakçe’de yer almasını istiyorsa, bununla ilgili aşağıdaki linkten başvuruda bulunabilirler. Başvuru sonrasında süreçleri takip ederek, gerekli prosedürleri ve çalışma şartlarını sağlayıp siz de ürünlerinizi Akakçe’de yayınlayabilirsiniz.

Fiyat karşılaştırma siteleri e-ticaret siteleri için neden önemlidir?

Fiyat karşılaştırma siteleri, e-ticaret siteleri için trafik elde etmek açısından önemlidir. Bu siteler, kullanıcıların farklı ürünler ve fiyatları karşılaştırmalarını sağlar, böylece e-ticaret sitelerinin daha fazla ziyaretçi çekmesine ve dolayısıyla satışlarının artmasına yardımcı olur.

Akakçe nedir ve ne işe yarar?

Akakçe, Türkiye’de kurulan en eski fiyat karşılaştırma sitelerinden biridir ve 2000 yılından beri faaliyet göstermektedir. İnternet üzerinden alışveriş yapacak olan kullanıcıların alternatif ürünleri ve fiyat seçeneklerini görmelerini sağlayarak alışveriş süreçlerinde rehberlik eder.

IdeaSoft müşterileri Akakçe’yi nasıl kullanabilir?

IdeaSoft kullanıcıları, Akakçe tarafından hizmet sağlanan kategorilerde ürün sağlıyorlarsa, Akakçe’de yer alabilirler. IdeaSoft – Akakçe entegrasyonu sayesinde, e-ticaret sitelerindeki ürünleri kolayca Akakçe’ye aktarabilir ve sergileyebilirler.

Akakçe’nin e-ticaret siteleri için başlıca faydaları nelerdir?

Akakçe, e-ticaret sitelerini tarafsız olarak listeler ve kullanıcı tercihi doğrultusunda ziyaretçi sağlar. Rekabet gücünün yüksek olduğu ürünlerde avantaj sağlar, satışlara olumlu etki yapar ve farklı kampanyalarla daha fazla ziyaretçi elde edilmesine yardımcı olur.

Ürünlerimi Akakçe’de listelemek için nasıl başvuruda bulunabilirim?

Ürünlerinizin Akakçe’de yer almasını istiyorsanız, Akakçe’nin başvuru sayfasından başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru sonrasında, gerekli prosedürleri ve çalışma şartlarını sağlayarak ürünlerinizi Akakçe’de yayınlayabilirsiniz.

Popüler Videolar