Ürün Fotoğraflarınız İçin Kullanabileceğiniz En İyi Ücretsiz 5 Mobil Uygulama

promo

Ürün fotoğrafları, müşterilerinizi satın almaya ikna etmeniz için en önemli faktörlerden biridir. Daha önce, ürün fotoğrafı çekerken dikkat etmeniz gerekenleri paylaşmıştık. Bu fotoğrafların çekilmesi için istediğiniz bir dijital fotoğraf makinesini kullanabilirsiniz. Bir başka deyişle, profesyonel fotoğraf kullanmanız şart değil. Bugün, gelişen teknolojiyle birlikte artık birçok akıllı telefon, yarı-profesyonel fotoğraf makinelerinden daha iyi sonuçlar üretebiliyor.

Ürün fotoğrafları, müşterilerinizi satın almaya ikna etmenin en önemli yollarından biridir. Akıllı telefonlarla bile kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz.

Eğer akıllı telefonunuzla fotoğraf çekmeyi düşünüyorsanız, piyasada size yardımcı olacak birçok ücretli-ücretsiz uygulamayı da incelemeniz gerekiyor. Ancak merak etmeyin, biz sizin için en iyi 5 ücretsiz mobil fotoğraf düzenleme uygulamasını seçtik.

Hemen E-ihracata Başlayın!

Dilerseniz IdeaSoft E-ihracat Paketlerini ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

IdeaSoft E-ihracat Paketleri

Photoshop Express

Platform: iOS, Android ve Windows cihazlar

Eğer fotoğrafçılığa ilginiz varsa, muhtemelen Adobe Photoshop’a da aşinasınızdır. Birçok ünlünün fotoğraflarını sihirli dokunuşlarla bambaşka bir hale getiren uygulama, Photoshop Express adı altında akıllı telefonlara da konuk oluyor. Uygulama sayesinde, akıllı telefonunuzdaki fotoğrafları düzenleyebileceğiniz gibi, dilerseniz uygulama ile doğrudan fotoğraf da çekebiliyorsunuz. Uygulamanın basit arayüzü sayesinde fotoğraflardaki parlaklık, doygunluk gibi oranları kolayca değiştirmek mümkün.

Photoshop Express, akıllı telefonunuzda fotoğrafları düzenlemenize ve parlaklık, doygunluk gibi ayarları kolayca yapmanıza olanak tanır.

Uygulama ücretsiz olmasına rağmen, de-fog ve de-noise gibi araçları kullanmak için uygulama içi satın alma işlemi gerçekleştirmek gerekiyor. Ancak eğer hali hazırda bir Adobe hesabınız varsa, giriş yaparak herhangi bir ek ücret ödemeden tüm özelliklerden faydalanabiliyorsunuz. Photoshop’ın filtreleri mobil versiyonda “looks” adı altında toplanmış. Ön tanımlı olarak 20 adet filtre geliyor. Bu filtreleri uygulayarak fotoğraflarınız üzerinde daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

urun fotografi

Autodesk Pixlr

Platform: iOS ve Android cihazlar

Autodesk’in web tabanlı fotoğraf düzenleme uygulaması Pixlr, akıllı telefonlar için de kullanılabilir durumda. Uygulamayı indirdiğinizde otomatik olarak “Starter” hesabı ile kullanmaya başlıyorsunuz. Starter hesabıyla birlikte 100 adet efekt ve araç geliyor. Bunun dışında yine ücretsiz olarak kullanılabilen “Essentials” hesabı ile çeşitli premium araçları da kullanmak mümkün. Eğer uygulamanın Pro versiyonunu satın almak istiyorsanız, aylık 1.99$ ya da yıllık 14.99$ ödeyebilirsiniz. Pixlr Express Pro ile birlikte çeşitli maskeleme ve blending araçlarını kullanabiliyorsunuz. Ancak ürün fotoğrafçılığı için bu özellikleri kullanmanıza pek gerek bulunmadığından ücretsiz sürüm fazlasıyla işinizi görecektir.

Pixlr Express’in tüm sürümleri eş zamanlı olarak efekt uygulamanıza imkan tanıyor. Ayrıca uygulama ile birlikte görsellerin boyutlarını da düzenleyebiliyorsunuz. Önizleme özelliği sayesinde, fotoğraflarınızın nasıl görüneceğini de önceden kestirebiliyorsunuz. Düzenleme işlemini tamamladıktan sonra isterseniz ürün fotoğraflarınızı e-posta olarak gönderebilir, sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz.

urun fotografi

Fotor

Platform: iOS, Android ve Windows cihazlar

Photoshop Express ve Autodesk Pixlr oldukça popüler uygulamalar olmasına rağmen, piyasada bulabileceğiniz pek çok muadil uygulama bulunuyor. Bunlardan biri de Fotor. Profesyonel uygulamalar genellikle basit düzenlemeler için çile haline gelebiliyor. Birçok akıllı telefon kullanıcısı, bir iki basit dokunma ile fotoğraflarını düzenlemek istediği için, Fotor bu noktada oldukça başarılı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

Fotor, HDR desteği ve metin ekleme özellikleriyle fotoğraflarınızı hızlı ve etkili bir şekilde düzenlemenize yardımcı olur.

Temel düzenleme araçlarıyla birlikte gelen uygulama, ayrıca HDR resim desteği de sunuyor. Bu sayede fotoğraflarınızı HDR’a dönüştürebiliyorsunuz. Ayrıca uygulama ile birlikte dijital kartpostallar oluşturmanız da mümkün. Uygulamanın metin ekleme özelliği sayesinde ürün görsellerinizin üzerine, ürünlerinizin isimlerini de yazabilirsiniz. Aynı ilgi alanlarına sahip farklı kullanıcılara ulaşmak için dilerseniz, ürünlerinizden kolaj oluşturarak, bu görselleri de paylaşabilirsiniz.

Fotor

VSCO Cam

Platform: iOS ve Android cihazlar

VSCO Cam da iOS ve Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir başka ücretsiz uygulama. Pozlama, doygunluk ve renk ayarı gibi düzenleme araçları sunan uygulamanın en başarılı özelliği filtreleri. Instagram’dan daha başarılı filtreleri sayesinde oldukça yüksek kaliteli, göz alıcı ürün fotoğrafları çekebilirsiniz. Birkaç basit dokunuşla görsellerinize farklı bir görünüm kazandırmanız mümkün. Uygulamayla birlikte gelen ön tanımlı filtreler çok büyük oranda isteklerinizi karşılayacaktır. Ancak isterseniz, uygulama içi satın alma sistemi sayesinde daha fazla filtreye ulaşabilirsiniz. Çektiğiniz fotoğrafları yine e-posta ile gönderebilir, sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz.

VSCO Cam

Aviary Photo Editor

Platform: iOS ve Android cihazlar

Aviary, pozlama ve ISO değeri değiştirme gibi özellikler sunmuyor. Ancak uygulamanın kullanımı oldukça basit ve geniş bir filtre süiti ile birlikte geliyor. Hali hazırdaki filtrelerin büyük bir kısmı ücretsiz ancak ekstra filtrelere ulaşmak için uygulama içi satın alma özelliğini kullanmanız gerekiyor. Uygulamada bulunan ek özellikleri açtırmak için, özellik başı 0.99$ ödemek gerekiyor. Bu anlamda oldukça bütçe dostu olan uygulama ile fotoğraflarnız üzerinde kolayca düzenleme yapabiliyorsunuz. Aviary, muadillerine göre daha az özellik sunmasına rağmen, filtreleri ve kolay kullanımı ile dikkat çeken ve gelecek vaat eden bir uygulama.

Aviary Photo Editor, geniş filtre yelpazesi ve kolay kullanımıyla fotoğraflarınızı hızlıca düzenlemenize olanak tanır.

Aviary Photo Editor

Son Söz

Akıllı telefonlar hayatımızın her anında yanımızda. Nereye gidersek gidelim cebimizde her zaman akıllı telefonlarımızı da götürüyoruz. Yüksek kalitede fotoğraf çekebilen akıllı telefonlar sayesinde artık amatör fotoğrafçılık çok daha revaçta. Kimi telefon üreticisi, bu durumun farkına varmış olsa gerek, cihazla birlikte ücretsiz olarak çeşitli fotoğraf düzenleme uygulamaları da sunuyor. Bu uygulamalar dışında piyasada pek çok yazılım bulmak mümkün. Sizin için seçtiğimiz ücretsiz 5 uygulama sayesinde ziyaretçilerinizin ilgisini çekebilecek, başarılı fotoğraflar çekebilirsiniz. Bu uygulamaları isterseniz, günlük hayatınızda da kullanmanız mümkün.,

Ürün fotoğrafları neden önemlidir?

Ürün fotoğrafları, müşterilerinizi satın almaya ikna etmeniz için en önemli faktörlerden biridir. Kaliteli fotoğraflar, ürünlerinizin daha çekici görünmesini sağlar.

Hangi cihazlarla ürün fotoğrafı çekebilirim?

İstediğiniz bir dijital fotoğraf makinesini veya akıllı telefonunuzu kullanabilirsiniz. Günümüzde birçok akıllı telefon, yarı-profesyonel fotoğraf makinelerinden daha iyi sonuçlar üretebiliyor.

Photoshop Express nedir?

Photoshop Express, iOS, Android ve Windows cihazlar için ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Basit arayüzü sayesinde fotoğraflardaki parlaklık, doygunluk gibi oranları kolayca değiştirebilirsiniz.

Autodesk Pixlr nedir?

Autodesk Pixlr, iOS ve Android cihazlar için kullanılabilir bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Ücretsiz olarak 100 adet efekt ve araç sunar, ek olarak ücretli premium araçlar da mevcuttur.

Fotor nedir?

Fotor, iOS, Android ve Windows cihazlar için kullanılabilen bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Temel düzenleme araçlarıyla birlikte gelir ve HDR resim desteği sunar.

VSCO Cam nedir?

VSCO Cam, iOS ve Android cihazlar için kullanılabilen ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Pozlama, doygunluk ve renk ayarı gibi düzenleme araçları sunar ve başarılı filtrelere sahiptir.

Aviary Photo Editor nedir?

Aviary, iOS ve Android cihazlar için kullanılabilen basit bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Geniş bir filtre süiti sunar ve ek özellikler için uygulama içi satın alma seçeneği bulunur.

Sonuç olarak hangi uygulamaları kullanmalıyım?

Photoshop Express, Autodesk Pixlr, Fotor, VSCO Cam ve Aviary Photo Editor gibi ücretsiz uygulamaları kullanarak başarılı fotoğraflar çekebilirsiniz. Bu uygulamalar günlük hayatta da kullanılabilir.

Diğer Yazılar

Ferad Osman Sali
2 Mart 2023

İçindekiler; Neden Ücretsiz E Ticaret Sitesi? Eticaret.com Size Neler Sunar? Ücretli Paketlere Geçiş Yapılır Mı? Ücretsiz Sitelerde Tema Şablonları Var Mı? Ücretsiz E-ticaret Sistemlerinde Yazılım Güncellemesi Var Mı? Ücretsiz e ticaret sitesi dendiğinde birçok kişinin aklına yavaş yüklenen siteler, zor açılan ürün sayfaları, kullanımı zorlaştıran tasarımlar ve teknik sorunlar gelir. Bu bakımdan çoğu kişi bunların…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
19 Şubat 2023

İçindekiler; Yazılıma Yatırım Yapmanız Gerekmez Ödeme Entegrasyonları Yer Almaktadır Yazılım Güncellemeleri Bulunur Eğitim Dokümanları Mevcuttur Yükseltmek Mümkündür Ücretsiz e ticaret sitesi avantajları, online alışveriş dünyasına adım atmak isteyen satıcıların ve girişimcilerin aklında bulunan sorulardan biridir. Eticaret.com, sektöründe kullandığı teknolojik sistemler sayesinde, sahip olduğu free paket içinde şunları teklif etmektedir: Bu bakımdan e-ticarete güzel bir başlangıç…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
16 Şubat 2023

İçindekiler; Yatırım yapmadan en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi sahip olmak Ödeme Entegrasyonları Mevcuttur Yazılım Güncellemeleri Mevcuttur Eğitim Dokümanları ile Bilgileriniz Genişletilebilir Farklı Paketler de Vardır Kısa Sürede Kurulabilir Kullanımı Kolaydır Online alışveriş tüketicilere fiziksel bir mağazaya kadar ürünleri görme ve satın alma imkanı sunar. Kişiler nerede olursa olsun, bu sistemlerden yararlanması mümkündür. Aynı zamanda bu…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
11 Şubat 2023

E ticaret sitesi nasıl kurulur? Sorusu, markasını dijitale taşımak isteyenler tarafından merak edilmektedir. İnternet üzerinden alışveriş yapma her geçen gün artan bir trenddir. Zira insanlar acil olmayan ihtiyaçlarını internetten sipariş vermeyi her zaman pratik ve rahat bulur. Bu bakımdan bu sektörde mevcut olan çok sayıda firma vardır. E-ticarete başlamak başlangıçta zor gibi dursa da takip…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
9 Şubat 2023

E-ticaret dünyası her geçen gün gelişen bir dünyadır. Çünkü insanlar internetten alışveriş yapıp, ürünün adresine kadar gelmesini her zaman avantajlı olarak görür. Eğer bir şeye acil gereksinim duyulmuyorsa, çoğu kişi internetten bakmayı tercih eder. Bu dünya oldukça canlı olduğu için pek çok girişimci veya küçük ve orta boyutlu işletme buraya adım atmak ister. Dijitalleşme sürecini…(Continue Reading)