BKM Express Nedir ve E-Ticarette Nasıl Kullanılır?

BKM Express nedir ve e ticarette nasil kullanilir

IdeaSoft olarak, BKM Express’in son kullanıcıya yani tüketiciye ve e-ticaret sitelerine sunduğu fırsatları aşağıda detaylıca anlatmaya çalıştık. E-ticaret sitesi sahibi şirketler için BKM Express nedir, nasıl çalışır, ücretli mi, üye nasıl olunur gibi soruların cevabını sizler için derledik.

Hemen E-ihracata Başlayın!

Dilerseniz IdeaSoft E-ihracat Paketlerini ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

IdeaSoft E-ihracat Paketleri

BKM Express Nedir?

BKM Express, internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde kartınızı yanınızda taşımaya ihtiyaç duymadan ve kart bilgilerinizi internette paylaşmadan alışveriş yapabilmenizi, taksitle ödeyebilmenizi ve ödül puan toplayabilmenizi sağlıyor.

BKM Express nasıl kullanılır? Nasıl alışveriş yapılır?

BKM Express ile ödeme yapabilmek için alışveriş yaptığınız e-ticaret sitesinin BKM Express ile ödeme kabul ediyor olması gerekmektedir.

iPhone ve Android uygulamalar üzerinden kolay, hızlı, güvenli ve ücretsiz ödeme yapabilmenize olanak sağlayan bir sistem olan BKM Express, kullanıcıların banka veya kredi kartlarını bir cüzdan gibi sisteme kaydetmesine olanak tanıyor. Birçok alışveriş sitesinde de farklı avantajlar sunuyor.

BKM Express Nasıl Kullanılır? Nasıl Alışveriş Yapılır?

BKM Ekspress ile ödeme yapabilmeniz için, öncelikle alışveriş yapacağınız e-ticaret sitesinin BKM Express ile ödeme kabul ediyor olması gerekiyor. Sepet sonrası ödeme aşamasında, karşınıza çıkan “BKM Express ile ödeme” butonuna tıklıyor, BKM hesabınıza giriş yapıyorsunuz ve tanımlamış olduğunuz kartlarınızı görüyor ve birini seçerek alışveriş ve ödeme sürecinizi tamamlıyorsunuz.

IdeaSoft ile kazanma sırası şimdi sende
CTA Image

BKM Express’e Nasıl Üye Olunuyor?

BKM Express’in kurumsal sitesine buradan giriş yaparak üye olabilirsiniz. Kartınızı yalnızca bir kere tanıtarak, kart numaranızın ilk ve son 4 hanesini paylaşmanızın hemen ardından, bankanızda kayıtlı olan cep telefonu numaranıza bir aktivasyon mesajı geliyor.

BKM Express’e nasıl üye olunuyor?

BKM Express’in kurumsal sitesine giriş yaparak kartınızı tanıtabilir ve aktivasyon mesajı sonrası üye olabilirsiniz.

BKM Express Ne Gibi Avantajlar Sunuyor?

BKM Express ile banka ya da kredi kartınızı yanınızda taşımanıza ve kart bilgilerinizi girmeye gerek kalmadan, farklı bankalara ait kartlarınıza tek bir hesaptan ulaşabiliyorsunuz. Bu sayede alışverişleri taksitlendirmek ve puan biriktirmek mümkün oluyor. Ayrıca, BKM Express uygulamasını cep telefonlarınıza indirerek, istediğiniz bir cep telefonu ya da banka kartına para gönderebiliyorsunuz.

IdeaSoft E-Ticaret Paketleri BKM Express Altyapısını Destekliyor Mu?

IdeaSoft altyapısını kullanan işletmeler, BKM tarafından onaylanması durumunda otomatik olarak entegre olabilmektedir. Bunun için BKM Express hizmeti sunmak için başvuruda bulunmanız ve E-ticaret Paketlerimizden birini kullanıyor olmanız yeterlidir. Henüz bizim e-ticaret yazılımlarımız ile tanışmadıysanız, 15 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz.

BKM Express’i Neden Tercih Etmeli?

  • BKM Express kullanımı için herhangi bir ücret talep edilmiyor. Müşterileriniz e-posta adres ve şifresini girerek, kayıtlı kartları arasından birisini seçip, ödemesini kolayca yaparak zaman kazanıyor. Her alışverişinizde kredi kartı girmediğiniz için BKM express güvenli mi sorusu da ortadan kalkmış oluyor.
  • BKM Express güvenli bir ödeme sistemi. Yani kullanıcıları kartlarını BKM Express’e tanımlarken, kart numaralarının tamamını ve son kullanma tarihini girmeleri istenmiyor. Böylece kullanıcıların henüz adı duyulmamış bir e-ticaret sitesine kart bilgileri girerken duyduğu kaygı ortadan kalkıyor.
  • BKM Express kullananlar, kredi ve banka kartlarını yanlarında taşımaya gerek kalmadan internet alışverişlerinde kullanabiliyor.
  • Müşterileriniz BKM Express kampanyalarıyla anlaşmalı üye işyerlerinde çeşitli indirimlerden yararlanabiliyor.

BKM Express’e Üye Olmanın E-Ticaret Sitelerine Yararları Neler?

  • BKM Express ile ödeme ücretsiz olduğu için herhangi bir komisyon ücreti ödemezsiniz.
  • BKM Express mevcut sanal POS’unuzu kullandığı için, ayrı bir sanal POS için başvurmanıza gerek kalmaz.
  • İşlemler sizin mevcut sanal POS’unuzda gerçekleştiği için iade, rapor, gün sonu gibi iç işleyişinize ait yapılarda herhangi bir değişikliğe ihtiyaç duymazsınız.
  • Web sitenize kart bilgilerini girmekten çekinen potansiyel müşterilerinizi kazanmış olursunuz.

BKM Express’e üye olmanın e-ticaret sitelerine yararları neler?

BKM Express ile ödeme ücretsiz olduğu için komisyon ödemezsiniz ve mevcut sanal POS’unuzu kullanabilirsiniz.

BKM ekspres online alışverişlere getirdiği kolaylık, hız ve güvenden dolayı web sitenizin ziyaretçi sayısının, ödemelerinizin ve cironuzun artmasına önemli bir katkı sağlıyor. IdeaSoft’un akıllı e-ticaret çözümlerinden de yararlanarak, web sitenizi ziyaret edenlere verdiğiniz güvenle onları müşterilerinize dönüştürmek için hemen IdeaSoft ücretsiz demo hesabınızı oluşturabilir 15 gün boyunca akıllı e-ticaret paketlerini hiç bir ücret ödemeden deneyebilirsiniz.

BKM Express nedir?

BKM Express, internet alışverişlerinde kart bilgilerinizi paylaşmadan, taksitle ödeme yapabileceğiniz ve ödül puan toplayabileceğiniz bir ödeme sistemidir.

BKM Express nasıl kullanılır?

BKM Express ile ödeme yapmak için alışveriş sitesinde “BKM Express ile ödeme” butonuna tıklayın, hesabınıza giriş yapın ve kayıtlı kartlarınızdan birini seçin.

BKM Express’e nasıl üye olunur?

BKM Express’in kurumsal sitesine giriş yaparak üye olabilirsiniz. Kartınızı tanıttıktan sonra bankanızda kayıtlı cep telefonunuza gelen aktivasyon mesajıyla üyeliğinizi tamamlayın.

BKM Express ne gibi avantajlar sunuyor?

Banka ve kredi kartlarınızı yanınızda taşımadan, farklı bankalara ait kartlara tek bir hesaptan ulaşabilir, taksit yapabilir ve puan biriktirebilirsiniz. Ayrıca para transferi yapabilirsiniz.

IdeaSoft e-ticaret paketleri BKM Express’i destekliyor mu?

Evet, IdeaSoft altyapısını kullanan işletmeler, BKM tarafından onaylandığında otomatik olarak entegre olabilirler.

BKM Express’i neden tercih etmeliyim?

BKM Express kullanımı ücretsizdir, kart bilgilerini paylaşma ihtiyacını ortadan kaldırır ve güvenli bir ödeme sistemidir.

BKM Express’e üye olmanın e-ticaret sitelerine yararları nelerdir?

BKM Express ile ödeme ücretsizdir, mevcut sanal POS’unuzu kullanır ve kart bilgilerini girmekten çekinen potansiyel müşterileri kazanmanızı sağlar.

Diğer Yazılar

Ferad Osman Sali
2 Mart 2023

İçindekiler; Neden Ücretsiz E Ticaret Sitesi? Eticaret.com Size Neler Sunar? Ücretli Paketlere Geçiş Yapılır Mı? Ücretsiz Sitelerde Tema Şablonları Var Mı? Ücretsiz E-ticaret Sistemlerinde Yazılım Güncellemesi Var Mı? Ücretsiz e ticaret sitesi dendiğinde birçok kişinin aklına yavaş yüklenen siteler, zor açılan ürün sayfaları, kullanımı zorlaştıran tasarımlar ve teknik sorunlar gelir. Bu bakımdan çoğu kişi bunların…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
19 Şubat 2023

İçindekiler; Yazılıma Yatırım Yapmanız Gerekmez Ödeme Entegrasyonları Yer Almaktadır Yazılım Güncellemeleri Bulunur Eğitim Dokümanları Mevcuttur Yükseltmek Mümkündür Ücretsiz e ticaret sitesi avantajları, online alışveriş dünyasına adım atmak isteyen satıcıların ve girişimcilerin aklında bulunan sorulardan biridir. Eticaret.com, sektöründe kullandığı teknolojik sistemler sayesinde, sahip olduğu free paket içinde şunları teklif etmektedir: Bu bakımdan e-ticarete güzel bir başlangıç…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
16 Şubat 2023

İçindekiler; Yatırım yapmadan en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi sahip olmak Ödeme Entegrasyonları Mevcuttur Yazılım Güncellemeleri Mevcuttur Eğitim Dokümanları ile Bilgileriniz Genişletilebilir Farklı Paketler de Vardır Kısa Sürede Kurulabilir Kullanımı Kolaydır Online alışveriş tüketicilere fiziksel bir mağazaya kadar ürünleri görme ve satın alma imkanı sunar. Kişiler nerede olursa olsun, bu sistemlerden yararlanması mümkündür. Aynı zamanda bu…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
11 Şubat 2023

E ticaret sitesi nasıl kurulur? Sorusu, markasını dijitale taşımak isteyenler tarafından merak edilmektedir. İnternet üzerinden alışveriş yapma her geçen gün artan bir trenddir. Zira insanlar acil olmayan ihtiyaçlarını internetten sipariş vermeyi her zaman pratik ve rahat bulur. Bu bakımdan bu sektörde mevcut olan çok sayıda firma vardır. E-ticarete başlamak başlangıçta zor gibi dursa da takip…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
9 Şubat 2023

E-ticaret dünyası her geçen gün gelişen bir dünyadır. Çünkü insanlar internetten alışveriş yapıp, ürünün adresine kadar gelmesini her zaman avantajlı olarak görür. Eğer bir şeye acil gereksinim duyulmuyorsa, çoğu kişi internetten bakmayı tercih eder. Bu dünya oldukça canlı olduğu için pek çok girişimci veya küçük ve orta boyutlu işletme buraya adım atmak ister. Dijitalleşme sürecini…(Continue Reading)