BKM Express nedir ve e-ticarette nasıl kullanılır?

BKM Express nedir ve e ticarette nasil kullanilir

IdeaSoft olarak, BKM Express’in son kullanıcıya yani tüketiciye ve e-ticaret sitelerine sunduğu fırsatları aşağıda detaylıca anlatmaya çalıştık. E-ticaret sitesi sahibi şirketler için BKM Express nedir, nasıl çalışır, ücretli mi, üye nasıl olunur gibi soruların cevabını sizler için derledik.

BKM Express nedir?

BKM Express, internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde kartınızı yanınızda taşımaya ihtiyaç duymadan ve kart bilgilerinizi internette paylaşmadan alışveriş yapabilmenizi, taksitle ödeyebilmenizi ve ödül puan toplayabilmenizi sağlıyor.

iPhone ve Android uygulamalar üzerinden kolay, hızlı, güvenli ve ücretsiz ödeme yapabilmenize olanak sağlayan bir sistem olan BKM Express, kullanıcıların banka veya kredi kartlarını bir cüzdan gibi sisteme kaydetmesine olanak tanıyor. Birçok alışveriş sitesinde de farklı avantajlar sunuyor.

BKM Express nasıl kullanılır? Nasıl alışveriş yapılır?

BKM Ekspress ile ödeme yapabilmeniz için, öncelikle alışveriş yapacağınız e-ticaret sitesinin BKM Express ile ödeme kabul ediyor olması gerekiyor. Sepet sonrası ödeme aşamasında, karşınıza çıkan “BKM Express ile ödeme” butonuna tıklıyor, BKM hesabınıza giriş yapıyorsuz ve tanımlamış olduğunuz kartlarınızı görüyor ve birini seçerek alışveriş ve ödeme sürecinizi tamamlıyorsunuz.

BKM Express’e nasıl üye olunuyor?

BKM Express’in kurumsal sitesine buradan giriş yaparak üye olabilirsiniz. Kartınızı yalnızca bir kere tanıtarak, kart numaranızın ilk ve son 4 hanesini paylaşmanızın hemen ardından, bankanızda kayıtlı olan cep telefonu numaranıza bir aktivasyon mesajı geliyor.

BKM Express ne gibi avantajlar sunuyor?

BKM Express ile banka ya da kredi kartınızı yanınızda taşımanıza ve kart bilgilerinizi girmeye gerek kalmadan, farklı bankalara ait kartlarınıza tek bir hesaptan ulaşabiliyorsunuz. Bu sayede alışverişleri taksitlendirmek ve puan biriktirmek mümkün oluyor. Ayrıca, BKM Express uygulamasını cep telefonlarınıza indirerek, istediğiniz bir cep telefonu ya da banka kartına para gönderebiliyorsunuz.

IdeaSoft e-ticaret paketleri BKM Express altyapısını destekliyor mu?

IdeaSoft altyapısını kullanan işletmeler, BKM tarafından onaylanması durumunda otomatik olarak entegre olabilmektedir. Bunun için BKM Express hizmeti sunmak için başvuruda bulunmanız ve E-ticaret Paketlerimizden birini kullanıyor olmanız yeterlidir. Henüz bizim e-ticaret yazılımlarımız ile tanışmadıysanız, 15 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz.

[snippet slug=”blog-content-action” /]

BKM Express’i neden tercih etmeli?

  • BKM Express kullanımı için herhangi bir ücret talep edilmiyor. Müşterileriniz e-posta adres ve şifresini girerek, kayıtlı kartları arasından birisini seçip, ödemesini kolayca yaparak zaman kazanıyor. Her alışverişinizde kredi kartı girmediğiniz için BKM express güvenli mi sorusu da ortadan kalkmış oluyor.
  • BKM Express güvenli bir ödeme sistemi. Yani kullanıcıları kartlarını BKM Express’e tanımlarken, kart numaralarının tamamını ve son kullanma tarihini girmeleri istenmiyor. Böylece kullanıcıların henüz adı duyulmamış bir e-ticaret sitesine kart bilgileri girerken duyduğu kaygı ortadan kalkıyor.
  • BKM Express kullananlar, kredi ve banka kartlarını yanlarında taşımaya gerek kalmadan internet alışverişlerinde kullanabiliyor.
  • Müşterileriniz BKM Express kampanyalarıyla anlaşmalı üye işyerlerinde çeşitli indirimlerden yararlanabiliyor.

BKM Express’e üye olmanın e-ticaret sitelerine yararları neler?

  • BKM Express ile ödeme ücretsiz olduğu için herhangi bir komisyon ücreti ödemezsiniz.
  • BKM Express mevcut sanal POS’unuzu kullandığı için, ayrı bir sanal POS için başvurmanıza gerek kalmaz.
  • İşlemler sizin mevcut sanal POS’unuzda gerçekleştiği için iade, rapor, gün sonu gibi iç işleyişinize ait yapılarda herhangi bir değişikliğe ihtiyaç duymazsınız.
  • Web sitenize kart bilgilerini girmekten çekinen potansiyel müşterilerinizi kazanmış olursunuz.

BKM ekspres online alışverişlere getirdiği kolaylık, hız ve güvenden dolayı web sitenizin ziyaretçi sayısının, ödemelerinizin ve cironuzun artmasına önemli bir katkı sağlıyor. IdeSoft’un akıllı e-ticaret çözümlerinden de yararlanarak, web sitenizi ziyaret edenlere verdiğiniz güvenle onları müşterilerinize dönüştürmek için hemen IdeaSoft ücretsiz demo hesabınınızı oluşturabilir 15 gün boyunca akıllı e-ticaret paketlerini hiç bir ücret ödemeden deneyebilirsiniz.

[snippet slug=”en-cok-okunan-yazilar” /]

Diğer Yazılar

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret dünyasında müşterilerin satın alma kararlarını etkileyen faktörlerin başında, ürün yorumları geliyor. İnternetten alışveriş yapan kullanıcıların ilk incelediği detaylardan biri daha önce üründen satın almış kişilerin verdikleri puanlar ve yorumları oluyor. Müşteri yorumları, güveni kazanma, satışları artırma ve marka imajını güçlendirme açısından büyük önem taşıyor. Sattığınız ürünleri doğru şekilde gösterdiğinizden emin olarak müşterilerle olan iletişiminizi…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret sitelerinin yüksek satışlar yaparak başarılı olması için müşteri memnuniyetini sağlayarak iade sayılarını azaltmak büyük önem taşıyor. Müşterilerin ürünleri iade etme oranı memnuniyetleri ile paralel olarak seyrettiğinden iade sayılarını azaltmak büyük oranda memnun müşterilere sahip olmaktan geçiyor. İade sayılarını azaltmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için kullanılabilecek bazı yöntemler bulunuyor.  Bu yöntemlerin başında adil ve şeffaf…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret indirim kuponları sayesinde müşterilere çeşitli avantajlar sunarak satışları artırabilirsiniz. Kupon stratejileri, müşterilerin alışveriş yapma motivasyonunu artırmak, sadakat oluşturmak ve yeni müşteriler çekmek için çok önemlidir. Satış arttırma taktikleri arasında başı çeken indirim kuponları ile özel teklifler oluşturabilir böylece e-ticaret sitenize müşteri çekebilirsiniz. E-ticaret sitenizde yapacağınız indirim kampanyaları,  yeni müşteriler bulmanıza ve var olan müşterilerinizin…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

Bireysel e-ticaret yapmak isteyenlerin en çok merak ettiği soru şirketsiz e-ticaret yapmak mümkün mü? Evet, şirket olmadan veya açmadan da e-ticaret yapmak mümkündür. Günümüzde birçok platform ve pazar yeri, bireylerin veya küçük girişimcilerin ürünlerini çevrimiçi satmalarına olanak tanır. Bu platformlar aracılığıyla, bir şirket kurma formalitelerine gerek kalmadan, kişisel bir hesapla ürünlerinizi listeleyebilir, satış yapabilir ve…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret, gün geçtikçe dünyası giderek daha fazla girişimcinin ve işletmenin tercih ettiği büyüyen bir alan haline geldi. Fakat başarılı bir e-ticaret işletmesi yönetmek sadece ürünleri satmakla sınırlı değil. Aynı zamanda temel finansal kavramları anlamak ve doğru bir şekilde uygulamak da gerekli. E-ticaret işletmesi yönetirken gelir ve giderlerinizi dikkatlice analiz etmek başarılı olmanız için büyük önem…(Continue Reading)