En İyi Ücretsiz E-ticaret Sitesi Sağlayıcıları Nelerdir?

eticaret.com ile ucretsiz e ticaret sitesi nasil kurulur scaled

Online alışveriş tüketicilere fiziksel bir mağazaya kadar ürünleri görme ve satın alma imkanı sunar. Kişiler nerede olursa olsun, bu sistemlerden yararlanması mümkündür. Aynı zamanda bu dünyaya adım atmak istiyorsanız en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi açmak mümkündür.

Eticaret.com, yatırım yapmadan ücretsiz e-ticaret sitesi açmanıza olanak tanır, bu sayede maliyetleri minimumda tutarak işe başlayabilirsiniz.

Bu kapsamda mevcut olan çok sayıda firma vardır. Hem yerli hem de yabancı seçenekler oldukça fazladır. Ancak bir e-ticaret altyapısının ücretsiz şekilde sunulması, gerçekten verimli bir şekilde kullanacağınızı göstermez.

Eğer sorun olmamasını, hızlı bir kullanım sağlamasını ve teknik problemlerin yaşanmamasını istiyorsanız, Eticaret.com size güçlü ve teknolojik bir altyapı sunmaktadır. Bu sayede size sağladığı şu gibi avantajlar yer almaktadır:

  1. Yatırım Yapmadan E-ticaret Sitesine Sahip Olunur
  2. Ödeme Entegrasyonları Mevcuttur
  3. Yazılım Güncellemeleri Vardır
  4. Eğitim Dokümanları ile Bilgileriniz Arttırılır
  5. Farklı Paketler de Vardır
  6. Kısa Sürede Kurulur
  7. Kullanımı Kolaydır

Bu bakımdan en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi açmak istiyorsanız, Eticaret.com sayesinde avantajlı bir başlangıç gerçekleştirmelisiniz.

Yatırım Yapmadan En İyi Ücretsiz E-ticaret Sitesi Sahip Olmak

E-ticaret sitesi açarken bilindiği üzere bir meblağ ayarlamanız gerekir. Bu sadece sıfırdan site açarken değil, hazır paketlerden yararlanırken de geçerlidir. Fiyatlar paketlerin içeriklerine, müşterilerin taleplerine göre farklılık gösterir.

Lakin en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi açmak bu şekilde değildir. Eticaret.com tarafından size sunulan free paket, yatırım yapmadan kullanmanıza yardımcı olur. Bunun dışında ekstra masraflar, sürpriz ödemeler ve komisyon da mevcut değildir.

Eticaret.com, online alışveriş dünyasına verimli bir adım atabilmeniz için gelişmiş seçenekler sunmaktadır:

  1. Yazılım güncellemeleri
  2. Anlaşmalı kargo fiyatları
  3. Eğitim dokümanları
  4. 100 GB yıllık trafik/sunucu kullanımı
  5. 25 adet ürün ekleme
  6. Kullanıma hazır tema şablonları
  7. Kapıda ödeme/havale ile ödeme
  8. 1 adet ödeme sistemi entegrasyonu

Ücretsiz e-ticaret paketi kapsamında yazılım güncellemeleri de mevcuttur, bu sayede her zaman en güncel ve güvenli altyapıya sahip olursunuz.

Bu sayede e-ticarete ilk adım başarılı bir şekilde atılır.

Ödeme Entegrasyonları Mevcuttur

E ticaret sitelerini sıfırdan oluşturmayı tercih ederseniz, tüm entegrasyonlar da ayrı ayrı tanımlanacaktır. Bu sayede fiyatlar oldukça yüksektir. Ancak ücretsiz e ticaret sitesi açmak size bu konuda yardımcı olur.

Eticaret.com tarafından size sunulan free paketler avantajlı çözümler sağlamaktadır. Aynı zamanda içinde ödeme entegrasyonu olduğu için verimli bir şekilde sitenizi kullanmanıza olanak tanınır. Bununla sınırlı kalmadan havale ve kapıda ödeme opsiyonları de sunulur. Tüm bunlar hem size hem de müşterilerinize avantajlı bir kullanım avantajı teklif eder.

Yazılım Güncellemeleri Mevcuttur

Normal bir web sayfası ile karşılaştırıldığında e-ticaret platformları daha karmaşıktır. Çünkü sahip olduğu entegrasyonlar daha geniştir. Ayrıca söz konusu yazılımların sürekli güncel tutulması kullanıcı deneyimi için şarttır.

Eticaret.com size sunduğu free paketler içerisinde yazılım güncellemeleri de sunar. Bu sayede ilk adımda da sitenizi verimli bir şekilde kullanmanız sağlanır.

Eğitim Dokümanları ile Bilgileriniz Genişletilebilir

Online alışveriş dünyasına ilk kez adım atacaksanız, sektör hakkında bilginiz olmayacaktır. Dolayısıyla e ticaret dünyası hakkında bir şey bilmiyor olmanız normaldir. Böylece başlangıçta hata yapmanıza yola açacaktır. Ardından olumsuz sonuçlar meydana gelme ihtimali yüksektir.

Bu gibi olayları önlemek için eticaret.com size eğitim dokümanları da sunmaktadır. Eğer bunları incelerseniz, sektör içerisinde daha planlı bir şekilde adım atarsınız.

Farklı Paketler De Vardır

Ücretsiz bir e ticaret sitesi açmak istiyorsanız, bunu gerçekleştirdikten sonra adımlarınızı doğru atarsanız kısa sürede büyürsünüz. Aynı zamanda müşteri geliştirebileceğiniz de bilinmelidir. Bu durum bir süre sonra ücretsiz seçeneklerin yetersiz gelmesine neden olur.

Eticaret.com’un sunduğu farklı paketler, işletmenizin büyümesiyle birlikte artan ihtiyaçlarınıza çözüm sunar ve gelişiminizi destekler.

Bu gibi durumlarda Eticaret.com size uygun çözüm sunabilmek için farklı paketler de sunulmaktadır. Bunlar uygun fiyat ile sizlere teklif edilir. Siteniz gelişme aşamasında ise midi paketler free seçeneğine ek şunlara sahiptir:

  1. Alan adı
  2. 100 adet ürün ekleme
  3. Ticket destek hattı
  4. Özel SSL sertifikası
  5. Günlük yedekleme
  6. 1000 GB yıllık trafik/sunucu kullanımı

Eğer midi paketler de yetersiz geliyorsa, maksi seçeneği de bulunur. Burada midi artı şu imkanlar mevcuttur:

  1. 200 adet ürün ekleme
  2. Premium tema seçenekleri
  3. Tema düzenleme editörü
  4. Blog modülü
  5. Hediye çeki sistemi
  6. 2000 GB yıllık trafik/sunucu kullanımı
  7. Ticket + telefon destek hattı
  8. Sınırsız ödeme sistemi entegrasyonu

Eticaret.com böylece kısa sürede çözüm bulmanıza yardımcı olmaktadır.

Kısa Sürede Kurulabilir

E-ticaret dünyasına adım atmak isteyen herkes kısa sürede bunu gerçekleştirmek ister. Ayrıca sıfırdan bir site kurulması bu bakımdan uzun zamanlar alır. Eticaret.com ücretsiz e-ticaret sitesi açmak isteyenlere yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda bununla sınırlı kalmadan işlemleri kısa sürede gerçekleştirmenize de imkan tanır. Böylece kısa süre içerisinde siteniz kullanma olanağı verilmektedir.

Kullanımı Kolaydır

Eticaret.com, ücretsiz e ticaret sitesi açmak isteyenlere kullanımı oldukça kolay olan bir arayüz sunmaktadır. Böylece tüm işlemler hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilir. Aynı zamanda müşteriler de alışveriş işlemlerini hızlı ve zorlanmadan tamamlar.

Eticaret.com size sunduğu bu imkanlar sayesinde e-ticaret dünyasına başarılı bir şekilde sektöre adım atmanızı sağlar. Ayrıca free paket ile sektöre başarılı bir şekilde girmeniz ve müşterilerinize ulaşmanız mümkündür.

Yatırım yapmadan en iyi ücretsiz e-ticaret sitesine nasıl sahip olunur?

Eticaret.com, yatırım yapmadan ücretsiz bir e-ticaret sitesi açmanıza olanak tanır. Ekstra masraf ve sürpriz ödemeler yoktur.

Ödeme entegrasyonları mevcut mudur?

Evet, Eticaret.com’un free paketinde ödeme entegrasyonları bulunmaktadır. Ayrıca havale ve kapıda ödeme opsiyonları da sunulur.

Yazılım güncellemeleri var mıdır?

Evet, Eticaret.com free paketinde yazılım güncellemeleri sunar. Bu sayede siteniz her zaman güncel kalır.

Eğitim dokümanları ile bilgiler nasıl genişletilir?

Eticaret.com, kullanıcılarına eğitim dokümanları sunar. Bu dokümanlar sayesinde e-ticaret hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Farklı paketler mevcut mudur?

Evet, Eticaret.com farklı paket seçenekleri sunar. İhtiyacınıza göre midi ve maksi paketler tercih edilebilir.

Ücretsiz e-ticaret sitesi kısa sürede kurulabilir mi?

Evet, Eticaret.com ile kısa sürede ücretsiz bir e-ticaret sitesi kurabilirsiniz. Siteniz hızlıca kullanıma hazır hale gelir.

Ücretsiz e-ticaret sitesi kullanımı kolay mıdır?

Evet, Eticaret.com ücretsiz e-ticaret sitesi kullanımı kolay bir arayüz sunar. Tüm işlemler hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilir.

Diğer Yazılar

Ferad Osman Sali
2 Mart 2023

İçindekiler; Neden Ücretsiz E Ticaret Sitesi? Eticaret.com Size Neler Sunar? Ücretli Paketlere Geçiş Yapılır Mı? Ücretsiz Sitelerde Tema Şablonları Var Mı? Ücretsiz E-ticaret Sistemlerinde Yazılım Güncellemesi Var Mı? Ücretsiz e ticaret sitesi dendiğinde birçok kişinin aklına yavaş yüklenen siteler, zor açılan ürün sayfaları, kullanımı zorlaştıran tasarımlar ve teknik sorunlar gelir. Bu bakımdan çoğu kişi bunların…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
19 Şubat 2023

İçindekiler; Yazılıma Yatırım Yapmanız Gerekmez Ödeme Entegrasyonları Yer Almaktadır Yazılım Güncellemeleri Bulunur Eğitim Dokümanları Mevcuttur Yükseltmek Mümkündür Ücretsiz e ticaret sitesi avantajları, online alışveriş dünyasına adım atmak isteyen satıcıların ve girişimcilerin aklında bulunan sorulardan biridir. Eticaret.com, sektöründe kullandığı teknolojik sistemler sayesinde, sahip olduğu free paket içinde şunları teklif etmektedir: Bu bakımdan e-ticarete güzel bir başlangıç…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
16 Şubat 2023

İçindekiler; Yatırım yapmadan en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi sahip olmak Ödeme Entegrasyonları Mevcuttur Yazılım Güncellemeleri Mevcuttur Eğitim Dokümanları ile Bilgileriniz Genişletilebilir Farklı Paketler de Vardır Kısa Sürede Kurulabilir Kullanımı Kolaydır Online alışveriş tüketicilere fiziksel bir mağazaya kadar ürünleri görme ve satın alma imkanı sunar. Kişiler nerede olursa olsun, bu sistemlerden yararlanması mümkündür. Aynı zamanda bu…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
11 Şubat 2023

E ticaret sitesi nasıl kurulur? Sorusu, markasını dijitale taşımak isteyenler tarafından merak edilmektedir. İnternet üzerinden alışveriş yapma her geçen gün artan bir trenddir. Zira insanlar acil olmayan ihtiyaçlarını internetten sipariş vermeyi her zaman pratik ve rahat bulur. Bu bakımdan bu sektörde mevcut olan çok sayıda firma vardır. E-ticarete başlamak başlangıçta zor gibi dursa da takip…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
9 Şubat 2023

E-ticaret dünyası her geçen gün gelişen bir dünyadır. Çünkü insanlar internetten alışveriş yapıp, ürünün adresine kadar gelmesini her zaman avantajlı olarak görür. Eğer bir şeye acil gereksinim duyulmuyorsa, çoğu kişi internetten bakmayı tercih eder. Bu dünya oldukça canlı olduğu için pek çok girişimci veya küçük ve orta boyutlu işletme buraya adım atmak ister. Dijitalleşme sürecini…(Continue Reading)