En iyi ücretsiz e-ticaret sitesi sağlayıcıları nelerdir?

eticaret.com ile ucretsiz e ticaret sitesi nasil kurulur scaled

Online alışveriş tüketicilere fiziksel bir mağazaya kadar ürünleri görme ve satın alma imkanı sunar. Kişiler nerede olursa olsun, bu sistemlerden yararlanması mümkündür. Aynı zamanda bu dünyaya adım atmak istiyorsanız en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi açmak mümkündür.

Bu kapsamda mevcut olan çok sayıda firma vardır. Hem yerli hem de yabancı seçenekler oldukça fazladır. Ancak bir e-ticaret altyapısının ücretsiz şekilde sunulması, gerçekten verimli bir şekilde kullanacağınızı göstermez.

Eğer sorun olmamasını, hızlı bir kullanım sağlamasını ve teknik problemlerin yaşanmamasını istiyorsanız, Eticaret.com size güçlü ve teknolojik bir altyapı sunmaktadır. Bu sayede size sağladığı şu gibi avantajlar yer almaktadır:

  1. Yatırım Yapmadan E-ticaret Sitesine Sahip Olunur
  2. Ödeme Entegrasyonları Mevcuttur
  3. Yazılım Güncellemeleri Vardır
  4. Eğitim Dokümanları ile Bilgileriniz Arttırılır
  5. Farklı Paketler de Vardır
  6. Kısa Sürede Kurulur
  7. Kullanımı Kolaydır

Bu bakımdan en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi açmak istiyorsanız, Eticaret.com sayesinde avantajlı bir başlangıç gerçekleştirmelisiniz.

İlgili Rehber: Ücretsiz E-Ticaret Sitesi Kurmak İçin Gerekenler Nelerdir?

Yatırım yapmadan en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi sahip olmak

E-ticaret sitesi açarken bilindiği üzere bir meblağ ayarlamanız gerekir. Bu sadece sıfırdan site açarken değil, hazır paketlerden yararlanırken de geçerlidir. Fiyatlar paketlerin içeriklerine, müşterilerin taleplerine göre farklılık gösterir.

Lakin en iyi ücretsiz e-ticaret sitesi açmak bu şekilde değildir. Eticaret.com tarafından size sunulan free paket, yatırım yapmadan kullanmanıza yardımcı olur. Bunun dışında ekstra masraflar, sürpriz ödemeler ve komisyon da mevcut değildir.

Eticaret.com, online alışveriş dünyasına verimli bir adım atabilmeniz için gelişmiş seçenekler sunmaktadır:

  1. Yazılım güncellemeleri
  2. Anlaşmalı kargo fiyatları
  3. Eğitim dokümanları
  4. 100 GB yıllık trafik/sunucu kullanımı
  5. 25 adet ürün ekleme
  6. Kullanıma hazır tema şablonları
  7. Kapıda ödeme/havale ile ödeme
  8. 1 adet ödeme sistemi entegrasyonu

Bu sayede e-ticarete ilk adım başarılı bir şekilde atılır.

Ödeme Entegrasyonları Mevcuttur

E ticaret sitelerini sıfırdan oluşturmayı tercih ederseniz, tüm entegrasyonlar da ayrı ayrı tanımlanacaktır. Bu sayede fiyatlar oldukça yüksektir. Ancak ücretsiz e ticaret sitesi açmak size bu konuda yardımcı olur.

Eticaret.com tarafından size sunulan free paketler avantajlı çözümler sağlamaktadır. Aynı zamanda içinde ödeme entegrasyonu olduğu için verimli bir şekilde sitenizi kullanmanıza olanak tanınır. Bununla sınırlı kalmadan havale ve kapıda ödeme opsiyonları de sunulur. Tüm bunlar hem size hem de müşterilerinize avantajlı bir kullanım avantajı teklif eder.

Yazılım Güncellemeleri Mevcuttur

Normal bir web sayfası ile karşılaştırıldığında e-ticaret platformları daha karmaşıktır. Çünkü sahip olduğu entegrasyonlar daha geniştir. Ayrıca söz konusu yazılımların sürekli güncel tutulması kullanıcı deneyimi için şarttır.

Eticaret.com size sunduğu free paketler içerisinde yazılım güncellemeleri de sunar. Bu sayede ilk adımda da sitenizi verimli bir şekilde kullanmanız sağlanır.

Eğitim Dokümanları ile Bilgileriniz Genişletilebilir

Online alışveriş dünyasına ilk kez adım atacaksanız, sektör hakkında bilginiz olmayacaktır. Dolayısıyla e ticaret dünyası hakkında bir şey bilmiyor olmanız normaldir. Böylece başlangıçta hata yapmanıza yola açacaktır. Ardından olumsuz sonuçlar meydana gelme ihtmali yüksektir.

Bu gibi olayları önlemek için eticaret.com size eğitim dokümanları da sunmaktadır. Eğer bunları incelerseniz, sektör içerisinde daha planlı bir şekilde adım atarsınız.

Farklı Paketler de Vardır

Ücretsiz bir e ticaret sitesi açmak istiyorsanız, bunu gerçekleştirdikten sonra adımlarınızı doğru atarsanız kısa sürede büyürsünüz. Aynı zamanda müşteri geliştirebileceğiniz de bilinmelidir. Bu durum bir süre sonra ücretsiz seçeneklerin yetersiz gelmesine neden olur.

Bu gibi durumlarda Eticaret.com size uygun çözüm sunabilmek için farklı paketler de sunulmaktadır. Bunlar uygun fiyat ile sizlere teklif edilir. Siteniz gelişme aşamasında ise midi paketler free seçeneğine ek şunlara sahiptir:

  1. Alan adı
  2. 100 adet ürün ekleme
  3. Ticket destek hattı
  4. Özel SSL sertifikası
  5. Günlük yedekleme
  6. 1000 GB yıllık trafik/sunucu kullanımı

Eğer midi paketler de yetersiz geliyorsa, maksi seçeneği de bulunur. Burada midi artı şu imkanlar mevcuttur:

  1. 200 adet ürün ekleme
  2. Premium tema seçenekleri
  3. Tema düzenleme editörü
  4. Blog modülü
  5. Hediye çeki sistemi
  6. 2000 GB yıllık trafik/sunucu kullanımı
  7. Ticket + telefon destek hattı
  8. Sınırsız ödeme sistemi entegrasyonu

Eticaret.com böylece kısa sürede çözüm bulmanıza yardımcı olmaktadır.

Kısa Sürede Kurulabilir

E-ticaret dünyasına adım atmak isteyen herkes kısa sürede bunu gerçekleştirmek ister. Ayrıca sıfırdan bir site kurulması bu bakımdan uzun zamanlar alır. Eticaret.com ücretsiz e-ticaret sitesi açmak isteyenlere yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda bununla sınırlı kalmadan işlemleri kısa sürede gerçekleştirmenize de imkan tanır. Böylece kısa süre içerisinde siteniz kullanma olanağı verilmektedir.

Kullanımı Kolaydır

Eticaret.com, ücretsiz e ticaret sitesi açmak isteyenlere kullanımı oldukça kolay olan bir arayüz sunmaktadır. Böylece tüm işlemler hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilir. Aynı zamanda müşteriler de alışveriş işlemlerini hızlı ve zorlanmadan tamamlar.

Eticaret.com size sunduğu bu imkanlar sayesinde e-ticaret dünyasına başarılı bir şekilde sektöre adım atmanızı sağlar. Ayrıca free paket ile sektöre başarılı bir şekilde girmeniz ve müşterilerinize ulaşmanız mümkündür.

Diğer Yazılar

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret dünyasında müşterilerin satın alma kararlarını etkileyen faktörlerin başında, ürün yorumları geliyor. İnternetten alışveriş yapan kullanıcıların ilk incelediği detaylardan biri daha önce üründen satın almış kişilerin verdikleri puanlar ve yorumları oluyor. Müşteri yorumları, güveni kazanma, satışları artırma ve marka imajını güçlendirme açısından büyük önem taşıyor. Sattığınız ürünleri doğru şekilde gösterdiğinizden emin olarak müşterilerle olan iletişiminizi…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret sitelerinin yüksek satışlar yaparak başarılı olması için müşteri memnuniyetini sağlayarak iade sayılarını azaltmak büyük önem taşıyor. Müşterilerin ürünleri iade etme oranı memnuniyetleri ile paralel olarak seyrettiğinden iade sayılarını azaltmak büyük oranda memnun müşterilere sahip olmaktan geçiyor. İade sayılarını azaltmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için kullanılabilecek bazı yöntemler bulunuyor.  Bu yöntemlerin başında adil ve şeffaf…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret indirim kuponları sayesinde müşterilere çeşitli avantajlar sunarak satışları artırabilirsiniz. Kupon stratejileri, müşterilerin alışveriş yapma motivasyonunu artırmak, sadakat oluşturmak ve yeni müşteriler çekmek için çok önemlidir. Satış arttırma taktikleri arasında başı çeken indirim kuponları ile özel teklifler oluşturabilir böylece e-ticaret sitenize müşteri çekebilirsiniz. E-ticaret sitenizde yapacağınız indirim kampanyaları,  yeni müşteriler bulmanıza ve var olan müşterilerinizin…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

Bireysel e-ticaret yapmak isteyenlerin en çok merak ettiği soru şirketsiz e-ticaret yapmak mümkün mü? Evet, şirket olmadan veya açmadan da e-ticaret yapmak mümkündür. Günümüzde birçok platform ve pazar yeri, bireylerin veya küçük girişimcilerin ürünlerini çevrimiçi satmalarına olanak tanır. Bu platformlar aracılığıyla, bir şirket kurma formalitelerine gerek kalmadan, kişisel bir hesapla ürünlerinizi listeleyebilir, satış yapabilir ve…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret, gün geçtikçe dünyası giderek daha fazla girişimcinin ve işletmenin tercih ettiği büyüyen bir alan haline geldi. Fakat başarılı bir e-ticaret işletmesi yönetmek sadece ürünleri satmakla sınırlı değil. Aynı zamanda temel finansal kavramları anlamak ve doğru bir şekilde uygulamak da gerekli. E-ticaret işletmesi yönetirken gelir ve giderlerinizi dikkatlice analiz etmek başarılı olmanız için büyük önem…(Continue Reading)