Sektörde öne çıkmak isteyenler için e-ticaret çözümleri

IS 02042015 e ticaret cozumleri680x300

Eğer ticaret yapıyorsanız daha fazla kişiye ulaşmak için mutlaka dijital dünyada yer almanız gerekiyor. Birbirinden farklı e-ticaret çözümleri arasından kendinize uygun olanı belirleyerek internet üzerinden satış yapmak, hedef kitlenize ulaşmanızı ve firmanızı büyüterek markalaşmanızı kolaylaştırıyor.

IdeaSoft kurulduğu günden itibaren sunduğu e-ticaret çözümleri ile birçok firmanın internete taşınmasını sağladı. E-ticarete ilk kez IdeaSoft ile adım atan ya da var olan e-ticaret işlerinden daha fazla kazanmak için IdeaSoft işbirliğiyle hareket eden birçok firma bugün hala Ideasoft’un e-ticaret çözümlerinden faydalanıyor.

Peki sektörde öne çıkmak isteyen firmalar bu anlamda kendileri için uygun e-ticaret çözümünü ararken nelere dikkat etmeli?

Anahtar teslim profesyonel e-ticaret çözümü

Alan adı, hosting, e-mail, güvenlik, yedekleme, ödeme altyapıları gibi birçok temel hizmet e-ticaretin olmazsa olmazları arasında yer alır. Bu nedenle tercih ettiğiniz e-ticaret çözümünün bu hizmetleri içeriyor olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. IdeaSoft saydığımız bu hizmetleri ve daha fazlasını müşterilerine bir bütün olarak sunuyor.

Kullanıcı dostu web sitesi ve kolay kullanım özellikleri

E-ticaret sitesinin yönetim süreci düşünüldüğü kadar kolay değil. Pek çok farklı noktada çeşitli gereksinimler duyan e-ticaret sitesi sahipleri akıllı e-ticaret paketleriyle sitelerinin yönetim süreçleri hem hızlı, hem de çok kolay bir şekilde yürütebiliyor. Bu noktada e-ticaret sitenizi yönetirken zamandan da kazanmanız gerektiğini unutmayarak, her türlü ihtiyacınıza cevap verecek e-ticaret çözümlerini tercih edebilirsiniz.

Teknik destek ve ücretsiz e-ticaret eğitimleri

E-ticaret siteleri sürekli güncellenen ve zaman zaman yaşanan sorunlar nedeniyle teknik desteğe ihtiyaç duyabilen platformlar. IdeaSoft kullanıcılarına sağladığı teknik desteğin yanı sıra her hafta düzenlediği ücretsiz e-ticaret eğitimleriyle, site yöneticilerine ve sahiplerine ihtiyaç duydukları konularda bilgi aktarımında bulunuyor.

Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)

E-ticaret siteniz için arama motoru optimizasyonunun önemini unutmak gerekiyor. E-ticaret sitenizin bilinirliğini ve trafiğini artırmak için reklam dışında ücretsiz SEO çalışmalarıyla da fırsat yakalayabilirsiniz. SEO anlamında size destek veren e-ticaret paketlerini tercih etmeniz bu konuda işinizi kolaylaştırabilir.

Markanızı yansıtan tasarım seçenekleri

Müşteriler için bir e-ticaret sitesinin tasarımı satın alma kararını doğrudan etkileyebilecek düzeyde önemli olabilir. Bu anlamda e-ticaret çözümleri size tasarım anlamında da destek vermeli. IdeaSoft’un sizin için hazırladığı 140’tan fazla e-ticaret tasarım temalarından birini seçerek sanal mağazanızı dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Yine de akıllı paketler ile birlikte gelen bu temaları kullanmayı tercih etmez ve firmanızın kurumsal kimliğini yansıtan, size özel bir tasarım kullanmak isterseniz IdeaKonsept Tasarım Hizmetleri’nden faydalanabilirsiniz.

İhtiyacınız olan tüm pazarlama araçları

Online satışlarınızı artırmak için dönem dönem hediye çeki ve promosyon gibi faaliyetler oluşturabilirsiniz. E-ticaret sitenizin bu fırsatları müşterilerinize sunabileceğiniz bir altyapıya sahip olması da önem taşıyor.

Görüldüğü gibi farklı özelliklere sahip e-ticaret çözümleri pek çok noktada e-ticaret sitelerinin ihtiyaçlarını karşılıyor ve sektörde öne çıkmasını sağlıyor. IdeaSoft işini e-ticarete taşımak isteyenlere ve var olan e-ticaret işlerini büyütmek isteyenlere yardımcı oluyor. Binlerce e-ticaret firması tarafından tercih edilen IdeaSoft, akıllı e-ticaret paketleri sayesinde her türlü ihtiyacınıza cevap veriyor. Gelin siz de IdeaSoft demo hesabınızı oluşturun ve online dünyadaki yerinizi alın…

Diğer Yazılar

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret dünyasında müşterilerin satın alma kararlarını etkileyen faktörlerin başında, ürün yorumları geliyor. İnternetten alışveriş yapan kullanıcıların ilk incelediği detaylardan biri daha önce üründen satın almış kişilerin verdikleri puanlar ve yorumları oluyor. Müşteri yorumları, güveni kazanma, satışları artırma ve marka imajını güçlendirme açısından büyük önem taşıyor. Sattığınız ürünleri doğru şekilde gösterdiğinizden emin olarak müşterilerle olan iletişiminizi…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret sitelerinin yüksek satışlar yaparak başarılı olması için müşteri memnuniyetini sağlayarak iade sayılarını azaltmak büyük önem taşıyor. Müşterilerin ürünleri iade etme oranı memnuniyetleri ile paralel olarak seyrettiğinden iade sayılarını azaltmak büyük oranda memnun müşterilere sahip olmaktan geçiyor. İade sayılarını azaltmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için kullanılabilecek bazı yöntemler bulunuyor.  Bu yöntemlerin başında adil ve şeffaf…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret indirim kuponları sayesinde müşterilere çeşitli avantajlar sunarak satışları artırabilirsiniz. Kupon stratejileri, müşterilerin alışveriş yapma motivasyonunu artırmak, sadakat oluşturmak ve yeni müşteriler çekmek için çok önemlidir. Satış arttırma taktikleri arasında başı çeken indirim kuponları ile özel teklifler oluşturabilir böylece e-ticaret sitenize müşteri çekebilirsiniz. E-ticaret sitenizde yapacağınız indirim kampanyaları,  yeni müşteriler bulmanıza ve var olan müşterilerinizin…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

Bireysel e-ticaret yapmak isteyenlerin en çok merak ettiği soru şirketsiz e-ticaret yapmak mümkün mü? Evet, şirket olmadan veya açmadan da e-ticaret yapmak mümkündür. Günümüzde birçok platform ve pazar yeri, bireylerin veya küçük girişimcilerin ürünlerini çevrimiçi satmalarına olanak tanır. Bu platformlar aracılığıyla, bir şirket kurma formalitelerine gerek kalmadan, kişisel bir hesapla ürünlerinizi listeleyebilir, satış yapabilir ve…(Continue Reading)

Ferad Osman Sali
28 Aralık 2023

E-ticaret, gün geçtikçe dünyası giderek daha fazla girişimcinin ve işletmenin tercih ettiği büyüyen bir alan haline geldi. Fakat başarılı bir e-ticaret işletmesi yönetmek sadece ürünleri satmakla sınırlı değil. Aynı zamanda temel finansal kavramları anlamak ve doğru bir şekilde uygulamak da gerekli. E-ticaret işletmesi yönetirken gelir ve giderlerinizi dikkatlice analiz etmek başarılı olmanız için büyük önem…(Continue Reading)